Melanie, Jenni Hermoso, Leila, Martens i Candela acaben vinculació

Melanie, Jenni Hermoso, Leila, Martens i Candela acaben vinculació

Les cinc futbolistes deixen enrere una llarga etapa com a culers aquest 30 de juny

Aquest 30 de juny són cinc les futbolistes que acaben la seva vinculació amb el primer equip del Barça:

Melanie Serrano: La gran llegenda culer va anunciar la seva retirada després de 18 temporades al primer equip del Barça en una emotiva roda de premsa i es va acomiadar de l’afició al Johan Cruyff. És la futbolista amb més partits de la història de la secció (517). Seguirà lligada al futbol femení de l’entitat.

Jenni Hermoso: La màxima golejadora de sempre del Barça amb 181 dianes acaba la segona etapa al club i ha comunicat que seguirà la seva carrera a Mèxic. En total, la davantera madrilenya ha viscut sis temporades i mitja de blaugrana.

Leila Ouahabi: Formada al planter, la lateral esquerrana també ha tingut una doble i plena d’èxit època a Can Barça. En 9 temporades amb el primer equip ha arribat a la xifra de 199 partits oficials.

Lieke Martens: L’extrem holandesa tanca un lustre com a culer en el que ha sumat tota mena de distincions col·lectives i individuals. És l’estrangera que més compromisos ha disputat amb l’equip (158). 

Candela Andújar: Després de passar per tots els conjunts del formatiu i debutar a l’elit, l’atacant de Barberà del Vallès ha jugat cedida les dues últimes temporades al València. Al primer equip del Barça, entre el 2017 i el 2020, va participar en 44 partits.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut