S’acomiada Jenni Hermoso

S’acomiada Jenni Hermoso

La màxima golejadora de la història del Barça posa punt i final a la seva segona etapa culer havent-ho guanyat tot

“Tot arriba i a vegades s’acaba. Estic molt orgullosa d’haver donat tot el que he pogut amb aquesta samarreta”. És una de les frases que ha publicat Jenni Hermoso en el seu comunicat de comiat al Barça a les xarxes socials. La davantera madrilenya, de 32 anys, tanca així la segona etapa al club, on ha jugat del 2014 al 2017 i del 2019 al 2022. El seu contracte acaba el 30 de juny i el seu futur passa per la Lliga mexicana, segons ha informat el Club Pachuca.

En les sis temporades i mitja de culer, Jenni Hermoso s’ha convertit en la màxima golejadora de la història del Club, amb 181 dianes en 224 compromisos oficials. Aquests registres li han permès ser 4 vegades la Pichichi de la Lliga amb el Barça (2016, 2017, 2020 i 2021). També va ser la màxima golejadora de la Champions League 2020/21, que va acabar aixecant a Göteborg.

A nivell col·lectiu, Jenni Hermoso ho ha guanyat tot de blaugrana: una Lliga de Campions, cinc Lligues, cinc Copes de la Reina, dues Supercopes d’Espanya i quatre Copes Catalunya.  

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut