Gemma Font renova fins al 2024

Gemma Font renova fins al 2024

La portera del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per dues temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Gemma Font ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2024. La portera, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat dos anys més al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

De 22 anys, és membre d’una nissaga de porters. El seu pare Josep va ser un dels primers residents de l’antiga Masia i la seva germana Meritxell, ara mateix al filial, ha estat una de les nou primeres en viure-hi, a la nova de Sant Joan Despí. Gemma va passar per totes les categories de la base fins a debutar amb el primer equip, el 2018. Des de llavors, ha disputat 13 partits en els que ha encaixat 6 gols.  

Les valoracions de Gemma Font

“A poc i poc i amb paciència em van donant minuts i sobretot aprenc molt, amb les companyes Paños i Cata i l’entrenador de porteres, Oriol. M’ensenyen moltíssim, així que estic súper agraïda”.

“Vaig complir el somni de guanyar la Champions i ara és seguir creixent en aquest club, optant a tenir minuts”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut