Jonatan Giráldez renova fins al 2024

Jonatan Giráldez renova fins al 2024

L’entrenador ha signat el seu nou contracte amb el president Joan Laporta i al costat del seu cos tècnic

Jonatan Giráldez ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2024. L’entrenador, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat dos anys més aquest divendres al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou. 

També ha volgut estar acompanyat pel seu cos tècnic: els assistents Rafel Navarro i Pere Romeu, l’entrenador de porteres Oriol Casares, els preparadors físics Berta Carles i Jacob González i els analistes Toni Gordo i Alberto Angelastri, que seguiran a l’equip.

En el seu primer any com a primer entrenador, el Barça de Jonatan Giráldez ha aconseguit la Lliga (guanyant els 30 partits), la Copa de la Reina i la Supercopa d’Espanya, a més de ser finalista de la Champions League. El balanç estadístic amb ell a la banqueta és de 45 victòries en 47 partits, amb 221 gols a favor i 23 en contra.

Les valoracions de Jonatan Giráldez 

“Avui és un dia molt feliç, sobretot per totes les persones aquí presents, les que estarem la temporada vinent i que són importants, i s’ho mereixien”.

“Cada dia és un màster. Tinc la sensació que estic creixent moltíssim a nivell personal”.

“Esperem tornar amb ganes de més, crec que aquest equip encara té marge”. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut