S’acomiada Leila: “Me’n vaig amb la satisfacció d’haver-ho guanyat tot”

S’acomiada Leila: “Me’n vaig amb la satisfacció d’haver-ho guanyat tot”

La lateral formada al planter ha anunciat que deixarà el Barça el proper 30 de juny després d’una àmplia i exitosa trajectòria

“Després de 13 anys al club crec que ha arribat el meu moment. Es tanca un cicle i s’obre una nova etapa. Estic súper orgullosa de tot el que s’ha aconseguit i vull agrair a l’afició tot el suport que ens ha transmès”. D’aquesta manera, Leila Ouahabi anunciava el seu adéu del club, en una emotiva entrevista a Barça TV. “He intentat sempre donar el màxim, fer-ho el millor possible i ser positiva”, manifestava. 

“Me’n vaig tranquil·la per haver aconseguit tots els objectius que m’havia marcat”. Efectivament, la lateral esquerrana -de 29 anys- tanca un etapa, dividida en dues parts, molt àmplia i exitosa. Sorgida del planter, va debutar oficialment amb el primer equip a la temporada 2010/11. Després de tres campanyes al València, el seu període més triomfal vingué a partir del seu retorn, el 2016, ja consolidada com una de les millors carrileres del panorama estatal.

En un total de nou temporades al primer equip, Leila ha disputat 199 compromisos oficials i ha marcat 7 gols. En el seu palmarès hi figura 1 Champions League, 5 Lligues, 7 Copes de la Reina i 2 Supercopes d’Espanya.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut