Barça - Reial Madrid: Rumb a la final de Copa! (4-0)

Barça - Reial Madrid: Rumb a la final de Copa! (4-0)

Les de Jonatan Giráldez han pintat de clar color blaugrana el Clàssic de principi a fi i buscaran alçar el títol coper aquest diumenge

Les reines de Copa disputaran una nova final copera. Després de superar perfectament el Reial Madrid, les blaugranes jugaran el partit pel títol coper aquest diumenge 29 de maig contra l'Sporting de Huelva. Els gols de Martens, Aitana, Mariona i Oshoala han elevat el discurs autoritari i magistral de les de Jonatan Giráldez de principi a fi. 

 

Discurs blaugrana

Amb ambició i fam de victòria. Així s'ha plantat el Barça de Jonatan Giráldez a l'Estadio Santo Domingo. Perquè en aquest Clàssic de semifinals de la Copa de la Reina, les blaugranes han introduït i monopolitzat el perill. Elèctricament i al ritme de possessions llargues i ràpides, les barcelonistes han buscat la porteria de Lucía. Esglaiada amb un cop de cap al pal d'Alexia i una nova fusta, de botes d'Oshoala.

Amb fluïdesa i tancant el Reial Madrid, el Barça s'ha trobat amb l'anhelada diana. Una jugada col·lectiva que ha enaltit el guió dominador de les culers ha posat l'1-0. Martens, anotadora, i la capitana, assistent, han estat les últimes autores d'un gol coral que no ha amagat el discurs autoritari de les blaugranes, que han percudit els tres pals blancs. Sense respir, també per l'alta pressió. Aquest extens catàleg barcelonista no s'ha traslladat a l'electrònic. Curt al descans: 1-0. 

Posen més distància

El compàs avassallador no ha tingut fre. L'enèsima recuperació d'una solvent i omnipresent Engen, ha propiciat l'avís d'Aitana només començar la segona part. La festivitat s'ha convertit en realitat segons més tard, quan la 14, assistida per Oshoala, ha doblat l'avantatge. Un 2-0 merescut pels mèrits dibuixats per les de Jonatan Giráldez, capficades en eixamplar el marcador. Mariona, després d'un córner servit amb melodia per Martens, s'ha apuntat el 3-0. 

Un contundent electrònic que ha sustentat el perfecte joc culer. Sense cap mena de concessió defensiva i tenint la batuta de la pilota en tot moment, el matx ha avançat cap a la victòria final. Arrodonida amb el gol d'una insistent número 20. Aquest 4-0 ha pintat definitivament el Clàssic d'un clar color blaugrana i també ha classificat el Barça per a la final de la Copa de la Reina. 

Aquest diumenge 29 de maig, contra l'Sporting de Huelva, les barcelonistes buscaran el novè títol coper. 

FITXA DEL PARTIT

Barça, 4
Reial Madrid, 0

Barça: Sandra Paños, Marta, Irene Paredes (Pereira, min. 74), Mapi León, Rolfö, Engen, Aitana, Alexia (Claudia Pina, min. 60), Martens (Crnogorcevic, min. 60), Mariona (Leila, min. 60) i Oshoala (Ona, min. 78)
Reial Madrid: Lucía, Peter, Rocío, Svava (Robles, min. 78), Teresa (Kaci, min. 68), Zornoza, Athenea, Maite Oroz (Partido, min. 78), Olga (Moller, min. 68) i Esther (Nahikari, min. 46)

Gols: 1-0, Martens (min. 19); 2-0, Aitana (min. 47); 3-0, Mariona (min. 52); 4-0, Oshoala (min. 75)

Àrbitra: Huerta de Aza. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut