Melanie Serrano es retira: “He estat una privilegiada”

Melanie Serrano es retira: “He estat una privilegiada”

L’andalusa, la futbolista amb més partits de la història de l’equip femení, anuncia que seguirà vinculada al FC Barcelona

Es retira una llegenda. Melanie Serrano ha anunciat aquest divendres que penjarà les botes a final de temporada, després de 18 anys al FC Barcelona. “Ha estat una decisió molt difícil, perquè la meva història sempre ha estat lligada a aquest Club”, ha arrencat, entre llàgrimes.

 

La futbolista amb més partits de la història del conjunt femení (516 a hores d’ara) ha assegurat que “ja no aporta a l’equip el que voldria aportar” i s’ha mostrat agraïda al Club i a totes les persones amb les que ha conviscut al llarg d’aquests 18 anys, amb menció especial a Xavi Llorens. “Vaig començar com una nena i marxo amb una família però he estat una privilegiada per fer cada dia el que més m'agrada", ha afirmat.

"Melanie és el Barça i el Barça és Melanie"

MELANIE SERRANO


Amb tot, l’heroïna de la Lliga del 2013 s’ha mostrat il·lusionada de cara al futur. “Se m’ha ofert treballar en un nou projecte, pel qual em deixaré l’ànima per fer-ho el millor possible. Sóc una persona lluitadora, treballadora, responsable, compromesa i fidel a uns colors, i en aquest projecte podré ensenyar tot el que he aprés en aquesta casa”, ha declarat.

Preguntada per com ha canviat el futbol femení des del 2004 fins avui, l’andalusa ha estat clara: “És com la nit i el dia. Ara estem en un moment molt important perquè la resta d’esports també siguin importants i per entendre que una dona pot competir i guanyar igual que un home”, ha conclòs.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut