La comissària europea Mariya Gabriel es reuneix amb l’equip de futbol femení

La comissària europea Mariya Gabriel es reuneix amb l’equip de futbol femení

La màxima responsable d’Innovació, Investigació, Cultura, Educació i Joventut de la Comissió Europea ha posat en valor els èxits de l’equip i la capacitat de les jugadores de ser referents inspiradors

El FC Barcelona com a fenomen de masses d’abast global desperta interès en estaments molt diversos de la nostra societat, inclosos també els de l’àmbit polític i de la presa de decisions. En aquest sentit, aquest dijous, Mariya Gabriel, Comissària Europea d’Innovació, Investigació, Cultura, Educació i Joventut ha visitat el FC Barcelona per trobar-se amb una representació de l’equip de futbol femení del Club, formada per les jugadores Andrea Pereira, Cata Coll i Jana Fernández, acompanyades del seu entrenador, Jonatan Giráldez

 

La vicepresidenta de l’Àrea Institucional del FC Barcelona, Elena Fort i el directiu responsable del futbol femení, Xavier Puig, han rebut a la representant europea a la Llotja President Suñol del Camp Nou. Allà, Gabriel ha intercanviat impressions amb les representants de l’equip i les ha felicitat per la trajectòria d’èxits del conjunt i la seva creixent projecció no només a nivell estatal sinó també en l’àmbit europeu. Gabriel ha volgut destacar també la importància que tenen les jugadores com a inspiració per a les noves generacions i com a referents en un esport com el futbol, seguit per milions de persones a Europa. Unes reflexions que arriben en un dolç moment de la temporada per a l’equip, després de proclamar-se campiones de Lliga i d’estar a pocs dies de jugar la final de la Champions Femenina, davant l’Olympic de Lió, el proper 21 de maig a Torí.

La comissària ha realitzat aquesta visita en el marc d’un viatge a Barcelona en el que està participant en diferents actes, emmarcats dins de les seves responsabilitats. Entre altres esdeveniments ha assistit a la inauguració de l’EU-Startups Summit 2022 –una trobada d’emprenedors que se celebra aquests dies a Barcelona-, ha visitat el Barcelona Supercomputing Center i ha entregat els Premis d’arquitectura Mies Van der Rohe.

La Comissió Europea, presidida per Ursula von der Leyen i amb seu a Brussel·les, és una de les set institucions que formen la Unió Europea i té com a objectiu gestionar els assumptes diaris d’aquest ens, proposar legislacions i defendre els tractats de la Unió, entre altres atribucions. La cartera de Mariya Gabriel té, entre altres objectius, assegurar els fluxos d’inversió en projectes de recerca innovadors, promoure l’esport per fomentar la inclusió i el benestar, i estrènyer llaços d’unió entre educació, recerca i cultura.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut