Rayo Vallecano – FC Barcelona Femení (prèvia): A un punt del millor inici

Rayo Vallecano – FC Barcelona Femení (prèvia): A un punt del millor inici

16h: Les blaugranes afronten el repte de buscar la 29a victòria a la Primera Iberdrola

Aquest diumenge tindrà lloc el partit entre Rayo i Barça, a la Ciudad Deportiva Fundación Rayo Vallecano, corresponent a la penúltima jornada de la Primera Iberdrola. Els reptes principals de les blaugranes són mantenir-se imbatudes a la Lliga i preparar la final de la Champions League. Un punt suposaria el millor inici de la història de la competició. Les blaugranes, a la temporada passada, i el Llevant, a la 2000/01 es van quedar amb 28 victòries.

I és que les jugadores entrenades per Jonatan Giráldez arriben a la jornada 29 amb un excel·lent balanç: 28 triomfs amb 28 partits i cerquen assolir la temporada perfecta en Lliga. Mai el FC Barcelona Femení ha assolit un ple de victòries al llarg del seu pas per la màxima categoria del futbol estatal. Arriben al darrer partit fora de casa de la competició domèstica després d’haver superat per 5-1 el Sevilla FC, el passat dijous a l’Estadi Johan Cruyff.

Les culers, ja campiones de Lliga des de fa setmanes, volen seguir la bona marxa que han demostrat fins el moment per afrontar els darrers reptes que els hi planteja la temporada 2021/22, com són els dos partits de Lliga, la Final de la Champions del dia 21 a Torí i la Copa de la Reina, que tindrà lloc a la darrera setmana de maig.

Un possible triomf històric

A més a més, en cas de vèncer, les blaugranes sumarien el triomf 500 a la màxima divisió del futbol femení. El FC Barcelona Femení ha jugat 754 partits amb 499 triomfs, 93 empats i 162 derrotes. Ha marcat 2230 gols i n’ha rebut 807, en les 30 temporades que ha jugat a Primera Divisió.

Per la seva part, el Rayo Vallecano ocupa l’últim lloc de la classificació i ja no té possibilitat de mantenir-se a la Primera Iberdrola de cara a la temporada que ve. Les de Vallecas són un dels equips històrics del futbol femení, però aquesta temporada s’ha vist abocat al descens.

A la present campanya el FC Barcelona s’ha enfrontat en dues ocasions a les madrilenyes. A vuitens de final de Copa les va superar per 1-3 i en el partit de la primera volta de lliga, corresponent a la jornada 14, un 4 a 0 favorable a les blaugranes va lluir al marcador de l’Estadi Johan Cruyff.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut