El Club exhaureix les primeres 3.000 entrades gratuïtes per a la final de Torí

El Club exhaureix les primeres 3.000 entrades gratuïtes per a la final de Torí

Tots els socis i sòcies que les han sol·licitat tenen garantides les seves localitats gratuïtes, mentre que a partir del 6 de maig el Club posarà a disposició de l’afició culer fins a 4.000 entrades addicionals de compra

El Club ha exhaurit les primeres 3.000 entrades gratuïtes dirigides a tots els socis i sòcies que han sol·licitat una localitat per a la final de la Champions Femenina, que es disputarà el proper 21 de maig a Torí. I avui a les 10.00 h es posarà a la venta una segona quota de 4.000 entrades per al públic en general que vulgui acompanyar l’equip  en el partit contra l’Olympique de Lió. 

Aquestes noves entrades seran de pagament i les podran demanar tots els aficionats, aficionades, socis i sòcies que encara no tinguin la seva entrada.

Noves entrades disponibles

Un cop finalitzat el període de sol·licitud d’entrades gratuïtes per a socis i sòcies, el Club obrirà avui, 6 de maig, a partir de les 10.00 hores un formulari de compra a través del seu web per als aficionats i aficionades que vulguin assistir a la final. En total aquest divendres es posaran a disposició del col·lectiu de fans blaugrana fins a un màxim de 4.000 entrades,  a un preu únic de 10 euros, als quals s’hauran d’afegir 2,5 euros de despeses de gestió. El període de compra a través del web del Club estarà obert fins al proper 11 de maig, a les 12.00 hores, perquè la UEFA tingui temps de validar i distribuir totes les entrades comprades.

El Club vol facilitar al màxim que tots aquells seguidors i seguidores blaugrana que ho desitgin puguin estar presents a Torí el proper dia 21 per animar l’equip davant l’Olympique de Lió i per això treballa per donar totes les facilitats possibles a l’afició tant pel que fa a l’accés a entrades com en opcions de viatge. Tot i amb això, és important remarcar que, a més de poder comprar les entrades a través del web del Club, els aficionats que ho desitgin també tenen l’opció de fer-ho al web de la UEFA. 

Nominatives, personals i intransferibles

Les localitats adquirides a través d’aquest mecanisme seran nominatives, personals i intransferibles, igual que passava amb les entrades gratuïtes sol·licitades pels socis i sòcies. Serà imprescindible ensenyar el passaport o el DNI per poder verificar la identitat del posseïdor de l’entrada. En el cas que els noms no coincideixin, les autoritats italianes es reserven el dret de prohibir l’accés a l’Estadi. 

Com a màxim es podran comprar quatre entrades en un mateix procés de compra, i per cadascuna d’aquestes s’hauran de facilitar les dades personals del destinatari final. En ser nominatives, les entrades no es podran cedir ni a familiars, ni amics, sinó que hauran de ser utilitzades per la persona que figuri en la identificació de cada tiquet. 

La ubicació de cada localitat, dins la zona del Juventus Stadium que s’ha destinat a l’afició blaugrana, serà assignada per UEFA, tenint en compte les sol·licituds conjuntes de cada formulari i l’ordre en què es vagin comprant les entrades. 

Les entrades adquirides a través del web del Club s’enviaran des de la Federació Italiana i els compradors les rebran per correu electrònic entre el dia 13 de maig, després de tancar el procés de compra, i 48 hores abans del dia del partit. Cada posseïdor d’una entrada l’haurà de portar al mòbil o impresa, però no la podrà recollir físicament a destí o en cap taquilla del Club.

També cal destacar que els socis i sòcies que ja han obtingut una entrada a través del mecanisme exclusiu posat a disposició per aquest col·lectiu entre el 2 i el 5 de maig, no podran adquirir una nova entrada ara en el marc d’aquesta nova quota de localitats a la venda, ja que en ser nominatives i intransferibles, el soci o sòcia ja en tindrà una al seu nom. 

Opcions de viatge assequibles per donar suport a l’equip 

Amb l’objectiu de facilitar la presència de l’afició culer al Juventus Stadium de Torí per animar l’equip en aquesta final, FC Barcelona Desplaçaments posa a disposició dels aficionats i aficionades diferents opcions de viatge d’anada i tornada amb autocar, a uns preus molt assequibles. 

Per als socis, dues seran les opcions de viatjar amb autocar, a uns preus per als socis i sòcies de 58 i 69 euros, segons l’itinerari, Així mateix, l’opció de viatge també estarà disponible per a penyistes i aficionats que disposin d’una entrada. En el cas dels penyistes el cost de les opcions d’autocar són de 72 i 84 euros. Per als aficionats i aficionades no socis ni penyistes, el preu dels autocars és de 88 i 98 euros.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut