Wolfsburg – Barça Femení: Cap a Torí! (2-0)

Wolfsburg – Barça Femení: Cap a Torí! (2-0)

Malgrat la derrota al Wolsvagen Arena, les blaugranes fan bo el resultat aconseguit en el partit d’anada i seran a la final

Objectiu aconseguit. Tot i els dos gols del Wolfsburg anotats en l’alba de la segona meitat que han regalat el triomf al conjunt alemany (2-0), el resultat aconseguit al Camp Nou ha acabat sent decisiu en l’eliminatòria global (3-5) i les blaugranes seran a la final de la Champions League que es disputarà a Turí el 21 de maig. La desfeta davant el Wolfsburg posa punt i final a la ratxa de 39 partits sense perdre d'aquesta temporada. 

Amb aquest resultat, les culers han pogut classificar-se per a la seva tercera final en quatre temporades de la màxima competició europea, i estan, un pas mes a prop, d’escriure un nou capítol en el meravellós llibre que estan escrivint aquestes jugadores evocades a fer història amb els colors blaugranes.

 

Primera meitat d’ofici

Repetint el mateix 11 que tan bons fruits va donar en el partit d’anada al Camp Nou, el Barça ha saltat al terreny de joc del Volkswagen Arena concentrat en no donar cap mena d’opció a la il·lusió alemanya. Per fer-ho, les de Jonatan Giráldez s’han aferrat a allò que millor saben fer: dominar a través de llargues possessions. Així doncs, amb la pilota de costat del combinat blaugrana, les culers, que sempre la tracten bé, s’han anat sentint cada cop més còmodes fins que han començat a posar setge a la porteria defensada per Schult.

Això sí, els principals esglais barcelonins han arribat a través de l’estratègia. Contra un Wolfsburg que, amb la lliçó apresa del partit d’anada, s’ha presentat amb una línia defensiva molt baixa, el conjunt català ha trobat en les jugades a pilota parada la seva millor arma per generar ocasions. Irene Paredes primer, i Crnogorcevic després, han estat a punt de convertir la pissarra de Jonatan Giráldez en gol, però dues bones intervencions de la portera local ho han impedit.

L'ensurt no altera els plans culers

Ara bé, tot i el solvent primer acte culer, les alemanyes no estaven disposades a rendir-se tan fàcilment. Transformant dos cops d’orgull en dianes gràcies als xuts potents des de fora de l’àrea de Wassmuth (1-0, min. 47) i Roord (2-0, min. 59), les locals han retallat distàncies en el global de l’eliminatòria.

Tanmateix, els dos gols del Wolfsburg no ha fet perdre la compostura a les blaugranes que han respost a l’envalentiment alemany traient a la palestra tot el seu caràcter d’equip campió per no perdre els nervis. D’aquesta manera, l’elenc barceloní ha serrat les dents fins al final esmerçant un exercici defensiu admirable. Amb tot l’equip treballant de valent per impedir la tercera diana local, les catalanes s’han anat espolsant la pressió de sobre a mesura que han anat passant els minuts fins que els tres xiulets finals han donat pas a l’alegria blaugrana.

La fitxa

Wolfsburg, 2

Barça Femení, 0

Wolfsburg: Schult, Wilms (Bremer, min. 85), Hendrich, Janssen, Rauch, Jónsdóttlr, Roord (Poop, min. 62), Lattwein, Huth, Wassmuth, Pajor.

Barça Femení: Paños, Rölfo (Leila, min. 65), Maria León, Irene Paredes, Torrejón, Guijarro, Aitana Bonmatí (Ingrid Engen, min. 84), Alèxia Putellas, Graham Hansen (Claudia Pina, min. 84), Hermoso (Oshoala, min. 59), Crnogorcevic (Mariona, min. 59).

Gols: 1 – 0, Wassmmuth (min. 47); 2 – 0, Roord (min. 59).

Àrbitra: Cheryl Foster. Ha amonestat amb targeta groga a les locals Rauch, Lattwein i Huth.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut