València-Barça (prèvia): Represa a València

València-Barça (prèvia): Represa a València

12h, TV3: L’equip busca la seva 27a victòria en la 27a jornada de Lliga, després de l’aturada i abans de tornar al Camp Nou

A 16 d’abril amb tots els partits de la temporada guanyats, el Barça Femení segueix afrontant reptes a cada partit. A València, aquest dissabte al migdia, el ja campió de Lliga des de fa setmanes hi busca la 27a victòria en 27 jornades, un fet que l’acostaria al millor inici de sempre en el campionat. 

Una cita que arriba just després de l’última aturada per compromisos internacionals del curs i just abans que l’equip torni al Camp Nou divendres vinent, en l’apassionant anada de les semifinals de la Lliga de Campions davant del Wolfsburg.

L’equip viatjava a Paterna el divendres amb les baixes de Jana, Pina, Graham, Mariona, Patri, Cata, Bruna, Oshoala i Martens, per raons diverses.

Per al València, en canvi, el matx serà de la màxima transcendència, ja que les xe es troben només tres punts per sobre del descens, quan queden quatre jornades per a la conclusió de la competició.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut