50 partits i 50 triomfs al Johan, en dades

El Barça Femení compta per victòries i 5,3 gols de mitjana els duels oficials al seu fortí

El 6-1 al Villarreal de dissabte passat va significar el partit oficial número 50 a l’Estadi Johan Cruyff. Les compta totes per victòries, en Lliga, Champions League i Copa de la Reina. Les 10 dades d’una fita memorable:

266 gols a favor. Suposa una mitjana de 5,32 dianes per partit.

19 en contra. En canvi, Paños, Cata, Gemma i Pamela Tajonar n’han encaixat 0,38 per matx.

La millor imbatibilitat. El gol de Salma Paralluelo de dissabte va trencar una ratxa de 10 partits consecutius sense rebre’n. De fet, l’últim havia estat el 31 d’octubre, contra la Real Sociedad (8-1).

Alexia, la primera. La capitana va ser l’autora del primer gol d’una futbolista a l’Estadi Johan Cruyff. En l’estrena davant del Tacón (9-1), el 7 de setembre del 2019.

La millor entrada. Les 5430 persones que recentment hi van assistir per veure el duel amb el Real Madrid, en Lliga, van suposar el millor registre de sempre en compromís oficial.

12 a porta tancada. Els primers partits disputats a l’inici de la pandèmia van ser sense públic per les restriccions covid. Van acabar sent un total de 12.

Les més exuberants. El 9-0 al Santa Teresa i el 9-0 al Deportivo La Coruña, tots dos corresponents a la Lliga 2020/21, han estat les golejades més àmplies.

La victòria més soferta. El triomf més agònic es va produir en els quarts de final de la Copa de Reina 2019/20, a partit únic, contra el mateix Deportivo. Un gol de Kheira Hamraoui en el minut 120 de la pròrroga va donar el passi a semis a les blaugrana.

Centenaria Oshoala. La nigeriana va ser l’autora del gol 100 de la instal·lació, en un duel contra el Sevilla (6-0), el 19 de desembre del 2020.

46 victòries per més d’un gol. Només en 4 dels 50 partits el Barça no ha guanyat per més d’un gol. El Juventus (2-1), el Deportivo (1-0), el PSG (2-1) i el Madrid CFF (3-2) han estat els rivals més a prop de no tornar amb derrota.