Esgotades les entrades disponibles per al partit del Femení al Camp Nou

Esgotades les entrades disponibles per al partit del Femení al Camp Nou

Les localitats s’han exhaurit en poc més de 24 hores davant l’alta demanda dels socis, sòcies i afició en general que volen assistir al partit de semifinals contra el Wolfsburg el 22 d’abril

El Barça Femení tornarà a jugar al Camp Nou el 22 d’abril en el partit d’anada de la Champions femenina contra el Wolfsburg i tornarà a tenir el suport incondicional de la gent blaugrana, que massivament ha respost a l’anunci que tornarà a haver-hi festa grossa a l’Estadi per acompanyar l’equip de Jonatan Giráldez en el seu camí cap a la final de Torí del 21 de maig. En poc més de 24 hores s’han esgotat les entrades que s’han posat a disposició de socis, sòcies i públic en general davant l’allau de la demanda per a aquest partit.

El dilluns es van esgotar les primeres 50.000 localitats gratuïtes que, de manera exclusiva, es van posar a disposició de socis i sòcies. Aquest dimarts al matí s’ha obert la venda al públic en general i a la tarda s'ha assolit el 'sold out' de les localitats.

El Club encara té unes entrades que per normativa UEFA ha de reservar per a diversos col·lectius, però que anirà posant a la venda els dies previs del partit en funció que aquestes localitats es puguin anar alliberant.

El públic tornarà a ser decisiu

Després del gran èxit assolit el 30 de març passat en la tornada dels quarts de final davant el Reial Madrid, quan es va batre el rècord mundial d’assistència en un partit de futbol femení amb 91.553 espectadors, l’afició tindrà una nova oportunitat de fer vibrar el Camp Nou el proper dia 22 d’abril. El Club espera que, com en el partit contra el Reial Madrid, el públic torni a tenir un paper cabdal en el partit d’anada de la màxima competició europea esperonant les jugadores blaugrana que s’enfrontaran a l’equip alemany del Wolfsburg, considerat un dels millors equips femenins del món, guanyador de la Champions en dues ocasions (2013 i 2014).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut