Barça - Vila-real: Golejada en la 50a victòria al Johan Cruyff (6-1)

Una exhibició de futbol ofensiu perpetuada a la segona meitat dona a les blaugranes el 26è triomf consecutiu en Lliga

50 victòries en 50 partits. Aquests són els registres que ha aconseguit sumar el Barça Femení a l’Estadi Johan Cruyff des de la creació del nou feu culer l’any 2019 gràcies a la victòria en la 26a jornada de la Primera Lliga Iberdrola contra al Vila-real (6-1).

Sis gols anotats a la segona meitat han doblegat de manera clara a un conjunt groguet que ha marxat al descans amb un gol d’avantatge en el marcador. L’impressionant Hat-trick assolit per Claudia Pino en menys de 15 minuts i les dianes de Crnogervic, Engen i Graham-Hansen han completat una gran segona meitat culer. Així doncs, les noies de Jonatan Giráldez sumen la 26a victòria consecutiva en Lliga i s’acosten un pas més a l’objectiu d’acabar el campionat domèstic amb un ple de triomfs.

Una diana de bandera avança al Vila-real

Imposant la seva llei a partir d’una pressió molt alta en camp contrari, l’inici de partit de les blaugranes ha tornat a ser dominador. De fet, un minut més tard del xiulet inicial, Aitana Bonmatí ha estat a punt de convertir aquest bon començament culer en gol amb un xut ras des de dintre de l’àrea que s’ha acabat estavellant a la fusta esquerra de la porteria grogueta.

La resposta de les visitants als bons minuts barcelonins ha arribat arran d’un nom propi: el de Salma Paralluevo. Movent-se constantment per tots els fronts de l’àtac vila-realenc, la jove jugadora aragonesa ha culminat uns molts bons minuts a escala individual amb gol espectacular anotat arran d’un xut enroscat des de fora de l’àrea després de superar dues jugadores blaugranes amb un retall prodigiós (0-1, min 12).

Els darrers minuts de la primera meitat han estat un setge constant blaugrana contra la porteria defensada per Elena de Toro. Tanmateix, ni les insistents ocasions generades per l’atreviment en l’u contra u de Graham – Hansen, ni les arribades des de segona línia d’Alèxia Putellas i Aitana Bonmatí han estat suficients per superar l’hermetisme de la sòlida defensa del conjunt de la Plana Baixa.

Claudia Pina lidera la festa blaugrana

Dues jugades emmarcades en els tres primers minuts de la represa són les que ha necessitat Claudia Pina per deixar la seva firma per partida doble a l’electrònic del Johan Cruyff. Un minut i mig més tard del seu ingrés al terreny de joc, la jugadora de Montcada i Reixac ha aprofitat una sèrie de rebots dintre de l’àrea per igualar el matx amb una precisa rematada impossible d’aturar per la portera visitant (1-1, min. 47). Instants posteriors, la mateixa ‘6’ blaugrana ha conclòs una bona jugada coral de les culers per al sector esquerre amb un xut creuat que ha acabat entrant al fons de la xarxa grogueta després d’impactar al pal esquerre (2-1, min 48)

Ja amb el resultat a favor, la reacció esperonada de l’elenc de Jonatan Giráladez s’ha convertit en un festival de futbol ofensiu de color blaugrana. Així, Crnogervic ha estat l’encarregada de donar continuïtat als dos primers gols una bona rematada de cap connectada al segon pal (3-1, min 60). Per la seva banda, Claudia Pina ha confirmat el seu gran estat de forma en el dia d’avui amb una altra diana de cap que ha suposat el seu hat – trick personal (4-1, min. 63).

Finalment, una rematada amb la cama dreta dintre de l’àrea d’Ingird Engen (5-1, min. 63) i un penal transformat amb fermesa per part de Caroline Graham – Hansen (6-1, min. 72) han regalat a les 3.999 persones que s’han apropat avui al Johan Cruyff una nova golejada que permet a les culers continuar invictes una jornada més a Primera Lliga Iberdrola.

La Fitxa

Barça, 6

Villarreal, 1

Barça: Gemma Font, Andrea Pereira, Marta Torrejón, Leila Ouahabi, Irene Paredes (María Pérez, min. 73), Aitana Bonmatí, Ingrid Engen, Alexia Putellas (Jenni Hermoso, min. 66), Melanie Serrano (Claudia Pina, min. 46), Caroline Hansen (Ona Baradad, min. 73), Crnogorcevic.

Villarreal: Elena de Toro, Olívia Oprera, Lara Mata, Yenifer Giménez, Francisca Lara, Cienfu (Zaira Flores, min. 71), Paola Soldevilla, Belén Martínez (Nérea Perez, min. 72), Estefanía Lima (Sara Medina, min. 80) Salma Paralluelo (Raquel Pinel, min. 82), Bea Prades (Ainoa Campo, min. 61).

Gols: 0 – 1, Salma Paralluevo (min. 12); 1 – 1, Claudia Pina (min. 47), 2 – 1, Claudia Pina (min. 48); 3 – 1, Crnogorcevic (min. 60); 4 – 1, Claudia Pina, (min. 63); 5 – 1, Ingrid Engen, (min. 66); 6 – 1, Caroline Hansen-Graham (min. 72).

Àrbitra: Raquel Suárez González. Ha amonestat amb targeta groga a la local Irene Paredes.