Madrid CFF - Barça: Un líder intractable (1-2)

Madrid CFF - Barça: Un líder intractable (1-2)

Tot i un inici advers, les blaugranes, amb presència destacada de joves futbolistes, han amarrat un nou triomf aquesta temporada: 35 en 35 partits

Nova victòria d'un líder intractable (1-2). El Barça ha estat capaç de capgirar un inici desfavorable i sumar una nova victòria aquesta temporada. Al camp del Madrid CFF, amb la presència de rotacions i jugadores joves, les blaugranes s'han embutxacat el 35è triomf en 35 partits. 

 

Canvien el color del marcador 

El Barça ha tardat a despertar al Nuevo Matapiñonera. En un context desfavorable, les barcelonistes s'han topat amb un matiner gol rival. Amb una alineació repleta de novetats, on ha destacat el debut d’Esther Laborde amb el primer equip després de jugar a totes les categories del planter, la possessió culer no ha trobat premi. 

A contracorrent, les de Jonatan Giráldez han trobat llum a la foscor. Amb l'ímpetu de les joves atacants ha arribat la igualada. Ha estat, però l'experiència qui ha situat l'1-1. Un cop de cap de Jennifer Hermoso just abans del descans ha situat l'empat. La inspiració de la 10 blaugrana i la irrupció de la millor jugadora del món han virat el signe d'aquest matx lliguer.

Un gol matiner d'Alexia a l'inici de la segona part ha capgirat l'electrònic. Tot es veu més clar quan la capitana barcelonista està sobre el verd. Contra el Madrid ha anotat el seu 17è gol en Lliga Iberdrola, que lidera amb mà de ferro amb 75 punts de 75 possibles.

De victòria en victòria

Amb la tranquil·litat de dominar l'electrònic i la possessió, les de Jonatan Giráldez no han deixat espai a la reacció blanca. Especialment aturada amb els focus de Gemma Font. D'aquesta manera, el timó de les joves i amb la participació de jugadores menys habituals sobre la gespa, el Barça ha amarrat el triomf. El camí intractable de les barcelonistes encara és intacte. Contra el Madrid CFF, el Barça ha sumat la 35a victòria en 35 partits

Ara, el següent repte és fer història al Camp Nou. Perquè a l'horitzó hi ha el Clàssic de Champions League a l'Estadi. El temple blaugrana ja espera la imbatibilitat del Barça Femení. 

FITXA DEL PARTIT 

Madrid CFF, 1
Barça, 2

Madrid CFF: Paola, Itzi, Antónia, Nuria, Daiane (Monica, min 70), Young-Ju, Rita, Laurita, Flor (Hed, min, 70), Rikke (Victoria, min. 83) i Geyse
Barça: Gemma, Esther (Crnogorcevic, min. 70), Paredes (Pereira, min. 46), Mapi León (Torrejón, min. 60), Leila (Alexia, min. 46), Engen, Pérez, Pina, Ona, Jennifer Hermoso (Bartel, min. 60) i Melanie 

Gols: 1-0, Geyse (min. 3); 1-1, Jennifer Hermoso (min. 38); 1-2, Aleix Putellas (min. 48)

Àrbitra: Arregui Gamir. Ha amonestat amb targeta groga la local Antónia (min. 31) i les visitants Jennifer Hermoso (min. 9) i Melanie (min. 63)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut