Reial Societat - FC Barcelona: Cap a la final a quatre amb rumb imparable (0-3)

Reial Societat - FC Barcelona: Cap a la final a quatre amb rumb imparable (0-3)

Claudia Pina i Alexia Putellas han traslladat a l'electrònic la superioritat barcelonista i han certificat l'avanç a la següent ronda de la Copa de la Reina: les semifinals

D'alegria en alegria. Després de celebrar la consecució de la Lliga, el Barça s'ha embutxacat el bitllet per a la final a quatre de la Copa de la Reina. La victòria en partit únic a Donosti davant la Reial Societat (0-3) també ha permès seguir imbatudes aquest curs. Sota la pluja de San Sebastian, la qualitat anotadora d'Alexia Putellas (2) ha encarrilat la classificació oberta per Claudia Pina. És la 14a temporada seguida que les semifinals de Copa compten amb les barcelonistes. 

 

Curt domini culer...

Ben aviat, les celebracions culers han quedat apartades. Després de presentar-se en aquests quarts de final de la Copa del Reina amb el passadís de la Reial Societat, el recent Barça campió de Lliga ha canviat la vestimenta de gala per l'uniforme de treball. I, ràpidament, ha arribat el gol barcelonista. Una insistent Claudia Pina, enaltint la seva posició de 9, ha obert el marcador de cap després d'una centrada de Patri Guijarro. Un 0-1 que no ha arronsat les de Natàlia Arroyo. 

Les txuri-urdin han estat capaces d'esglaiar les de Jonatan Giráldez. A través del contracop, les locals han testat els reflexos de Sandra Paños. Una portera escudada per la concentració i velocitat de la línia defensiva formada per Torrejón, Mapi, Engen i Leila. Atentes per tallar els despertars rivals. Perquè en un context de monòleg culer, la Reial Societat ha estat capaç d'interrompre el control i les ocasions. Claudia Pina i Graham Hansen han estavellat el merescut segon gol contra la fusta.

... fins a l'aparició de la qualitat d'Alexia

La capitana del Barça ha canviat la tendència erràtica en un tancar i obrir d'ulls. Una vegada més, Alexia Putellas ha demostrat perquè és la millor jugadora del món. La de Mollet ha exhibit el seu repertori màgic en sis minuts. Primer, un xut ras amb la dreta ha posat el 0-2. Després, un potent llançament amb l'esquerra ha esmicolat les teranyines de l'esquadra de Lete per dibuixar un 0-3 sensacional. Un lluminós que no ha vist més història que la superioritat barcelonista, i un nou pal. Aquesta vegada de Jennifer Hermoso.  

Eclipsant les estadístiques de possessió i ofensives, les de Jonatan Giráldez han certificat la classificació per a les semifinals la Copa de la Reina. Un torneig que ha allargat la ratxa d'imbatibilitat del Barça aquest curs: 32 triomfs en 32 partits. Res les atura!

FITXA DEL PARTIT

Reial Societat, 0
Barça, 3

Reial Societat: Lete, Vanegas, Nuria Rábano, Emma Ramírez, Arnaiz, Eizagirre, Ane Etxezarreta, Gemma Gili (Mirari, min. 82), Poljak (Gaby, min. 46), Amaiur Sarriegi (Jensen, min. 69) i Sanni Franssi 
Barça: Sandra Paños, Marta Torrejón, Patri Guijarro (Pereira, min. 69), Mapi León, Leila, Aitana Bonmatí (María, min. 77), Engen, Alexia, Graham Hansen (Ona, min. 87), Claudia Pina (Jennifer Hermoso, min. 69) i Rolfö (Melanie, min. 77)

Gols: 0-1, Pina (min. 10); 0-2, Alexia (min. 52); 0-3, Alexia (min. 58)

Àrbitra: Martínez i Martínez. Ha amonestat amb targeta groga les locals Vanegas (min. 56) i Gaby (min. 92) i les visitants Patri Guijarro (min. 43) i Rolfö (min. 45)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut