Oshoala renova fins al 2024

Oshoala renova fins al 2024

La davantera del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per a dues temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Asisat Oshoala ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2024. La davantera, que acabava la seva vinculació amb el Club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat dos anys més al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou.

La nigeriana, de 27 anys, va arribar al Barça el 31 de gener del 2019 i, des d’aleshores, ha mostrat una enorme voracitat golejadora. En 101 partits oficials ha anotat 80 dianes, una xifra que la converteix ja en la sisena màxima realitzadora de la història de la secció. Seu va ser el primer gol culer en una final de la Lliga de Campions, a Budapest (2019). Ara mateix, és la màxima artillera de la Primera Iberdrola, amb 19 gols en 16 jornades disputades.

Tot i la seva joventut, és una autèntica referent del futbol mundial: té el rècord de guardons com a Futbolista Africana de l’any (4) i, recentment, va ser considerada com la Millor Jugadora Africana de la dècada.

Les valoracions d’Asisat Oshoala

“Estic molt contenta de seguir en el millor equip del món. No només pel seu futbol, perquè mires fora del terreny de joc i ho és per com tracten a les futbolistes per seguir millorant.” 

 

“Soc davantera i vull seguir marcant més gols. M’encanta. L’objectiu és seguir creixent i ser feliç”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut