Alabès – Barça: A un triomf del títol de Lliga (0-6)

Alabès – Barça: A un triomf del títol de Lliga (0-6)

Les blaugranes fan un pas de gegant en la lluita per al campionat lliguer gràcies a una solvent golejada

El Barça Femení ha encarat la 23ª jornada lliguera amb un objectiu entre cella i cella: aconseguir la victòria contra l’Alabès, esperar que es produís un empat entre l’Atlètic de Madrid i el Granadilla i que la Reial Societat no sumés cap punt contra l’Eibar per poder coronar-se com a campiones de Lliga. Doncs bé, les de Jonatan Giráldez han complert amb la seva part i han aconseguit una contundent victòria en un partit que ha deixat moments d’un futbol molt vistós i alegre (0-6).

Així doncs, malgrat la golejada culer, l’Atlètic de Madrid i la Reial Societat no han fallat i han certificat dues sòlides victòries que citen a les blaugranes la setmana vinent al Johan Cruyff contra el Reial Madrid per cantar el títol de Lliga en un transcendental Clàssic.


Un vendaval ofensiu  

El Barça s’ha presentat a la Ciutat Esportiva José Luis Compañon amb una declaració d’intencions personificada en forma de gol. Quan tot just passaven 10 minuts de l’inici de partit, Claudia Pina ha finalitzat amb un toc quirúrgic una precisa centrada horitzontal des del sector esquerre de Rolfö (1-0, min. 13). Minuts més tard, ambdues jugadores s’han intercanviat els rols. En aquesta ocasió, ha estat la jugadora sueca qui ha recollit una assistència de la davantera catalana per col·locar el segon gol blaugrana (0-2, min. 29).

La superioritat mostrada tant en el terreny de joc com en el marcador no ha aturat la fam de les de Jonatan Giráldez. Les blaugranes han continuat empenyent a “Las Glorioses” cap a la seva pròpia àrea fins que, a la sortida d’un córner, Engen ha culminat una enlairada centrada amb una bona rematada de cap (0-3, min 33.). Quan la realització del partit encara no havia estat capaç de mostrar el tercer gol repetit, Ona Baradad s’ha sumat a la festa amb una precisa vaselina que ha suposat la seva estrena golejadora com a culer (0-4, min. 35).

L’única notícia negativa que ha frenat l’entusiasme generat pel bon joc blaugrana en aquesta primera meitat ha estat la lesió de Leila Ouahabi, que s’ha vist obligada a abandonar el terreny de joc deixant el seu lloc a una Melanie Serrano que ha reparegut després de la seva baixa per maternitat.  

Claudia Pina continua en estat de gràcia

El nom propi de la segona meitat ha estat el de Claudia Pina. Després d’aconseguir un gol i dues assistències en el primer acte, la jugadora de Montcada i Reixac ha ampliat els seus registres individuals en l’epíleg del partit. Quan les blaugranes ja havien rebut la bona notícia de la reaparició de Caroline Graham-Hansen, la ‘6’ blaugrana ha firmat una espectacular rematada des de fora de l’àrea que ha entrat a la porteria vitoriana després de tocar al travesser (0-5, min. 66).

Una de les imatges del partit ha estat a reacció del públic i de la portera local. I és que el seu sentiment d’admiració generat per la plasticitat del xut s’ha vist exemplificat mitjançant uns aplaudiments de reconeixement que han engrandit el magnífic gol culer.

En els instants posteriors, la pròpia Claudia Pina ha segellat la golejada blaugrana i el seu hat-trick personal amb una diana, menys estètica, però igual d’efectiva que l’anterior, en recollir una centrada bombejada des del pic de l’àrea dret que ha conclòs amb una sotil rematada de cap (0-6, min. 73).

La fitxa:

Alabès, 0

Barça, 6

Alabès: Cornejo, Majarín, Gastearana (Armengol, min. 83), Urruzola, Soliveras (Clark, min. 63), Aznar (Miku Ito, min. 74), Facila, Dieguez, Chamorro (Ane Mire, min. 74), Carrillo (Mery, min. 62), Martínez.

Barça: Gemma, Mapi León (María Pérez, min. 81), Pina, Torrejón, Alexia, Patri, Leila (Melanie Serrano, min. 38), Rolfö (Jenni Hermoso, min. 58), Pereira (Aitana Bonmatí, min. 60), Engen, Ona.

Gols: 0-1, Claudia Pina (min. 13); 0-2, Rolfö (min. 29); 0-3, Engen (min. 33); 0-4, Ona Baradad (min. 35); 0-5, Claudia Pina (min. 66); 0-6, Claudia Pina (min. 73).

Àrbitra: Elana Peláez Arnillas. Ha amonestat amb targeta groga a la local Gaste i a la visitant Melanie Serrano.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut