Rayo Vallecano - Barça: Victòria per plantar-se a quarts de Copa (1-3)

Rayo Vallecano - Barça: Victòria per plantar-se a quarts de Copa (1-3)

En l'estrena al torneig coper, Jennifer Hermoso i Alexia Putelles han estat les autores dels gols blaugranes, que han certificat el discurs autoritari

Les vigents campiones inicien la Copa amb victòria. El Barça ha eliminat el Rayo Vallecano (1-3) per plantar-se als quarts de final del torneig coper. Jennifer Hermoso i Alexia Putelles han estat les encarregades de traslladar la superioritat culer a l'electrònic. D'aquesta manera, la imbatibilitat de les blaugranes encara és intacta. 

 

El primer es canta aviat... 

Arribar i moldre. La carta de presentació blaugrana a la Ciutat Esportiva del Rayo Vallecano ha estat el gol. Quan molts espectadors encara no sabien assegut a les butaques, una atenta Jennifer Hermoso ja s'ha apuntat el primer. Una diana que ha albirat i certificat la superioritat de les de Jonatan Giráldez​ davant un elenc només concentrat a defensar.

L'alegria del joc barcelonista només s'ha vist interrompuda amb la lesió de Lieke Martens. Un nom més que s'ha afegit a les nombroses baixes culers per aquests vuitens copers. Un matx a partit únic que, precisament, ha tingut com a pròleg el suport de l'equip a Jana Fernández i Cata Coll. De fet, l'entrada d'una futbolista menys habitual en l'onze, l'extrem Ona Baradad, ha dibuixat ímpetu i entrega per trobar les escletxes en la rereguarda visitant. 

... el segon es fa esperar

Després d'uns moments de quietud, l'activitat ofensiva culer ha ressorgit. Un xut de Pina salvat magistralment per la portera Yohana i un travesser d'Aitana han estat els arguments per fer trontollar l'electrònic. Controlat cada minut per la incontestable possessió blaugrana, però curt pel matiner gol i pel monòleg del Barça. Però quan tot semblava destinat al 0-1 del descans, ha aparegut la qualitat d'Alexia. La capitana ha enviat un cop de cap formidable al fons de la xarxa després d'una centrada melòdica de Leila per situar el 0-2

Es materialitza la classificació culer

La segona part ha començat de manera similar a la primera. Aquesta vegada, però, el rebuig de Yohana a un llançament exterior no ha estat caçat per cap barcelonista. L'acció ofensiva ha tingut continuïtat i les arribades s'han succeït. Altre cop, la migcampista de Sant Pere de Ribes s'ha topat contra la fusta. Posteriorment, Leila ha corregit la seva falta d'encert de cara a porteria amb una nova assistència sensacional. Aquesta vegada, al cap de Jennifer Hermoso

Amb el control absolut de la pilota, el Barça ha conduït el matx a la conclusió sense cap mena de complicació. Tampoc pel penal transformat per Paula Fernández davant una Sandra Paños, que no ha tingut cap més aparició en aquesta victòria barcelonista. D'aquesta manera, amb la presència de tres jugadores del filial, Molina, María Pérez i Martina, les culers han certificat el seu avenç a la Copa. Els quarts de final ja esperen la imbatibilitat del Barça!

FITXA DEL PARTIT

Rayo, 1
Barça, 3

Rayo: Yohana Gómez, Ballesté, Pauleta, María Bores (Hayden, min. 84), Paula, Andújar (Esther Calderón, min. 84), Paula Fernández, Cabezas (Millene, min. 66), Pilar, Saez, Iris (Yanara Aedo, min. 73) i Freitas (Bulatović, min. 84)
Barça: Sandra Paños, Marta Torrejón, Pereira (Maria Molina, min. 46), Mapi León, Leila, Patri (Engen, 63), Aitana, Aleixa (Martina Fernández, min. 63), Baradad (María Pérez, min. 63), Martens (Claudia Pina, min. 19) i Jennifer Hermoso

Gols: 0-1, Jennifer Hermoso (min. 3); 0-2, Alexia Putellas (min. 42); 0-3, Jennifer Hermoso (min. 53); 1-3, Paula Fernández (penal) (min. 82)

Àrbitra: Suárez González. Ha amonestat amb targeta groga la local Freitas (min. 71) i les visitants Leila (min. 58) i Marta Torrejón (min. 80)

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut