Athletic Club – Barça: Gran triomf abans de l'aturada (0-3)

Les culers, amb gols de Torrejón, Oshoala i Mariona, sumen la 22a victòria consecutiva a la Lliga

Gran triomf blaugrana abans de l'aturada internacional. Les culers han guanyat amb solvència a l'Athetic Club (0-3) i tanquen de la millor manera el frenètic inici d'any. Amb aquest nou triomf, el 22è, les barcelonistes segueixen líders incontestables a la Lliga amb un ple absolut de victòries.

Torrejón obre la llauna

Les culers han buscat el gol des de l'inici, i tot i que l'Athetic Club també ha disposat d'alguna ocasió de perill, les principals arribades han estat del cantó barcelonista. Tot i així, el gol es resistia durant la primera part, malgrat les claríssimes ocasions culers, fins que finalment ha arribat el gol de Marta Torrejón, caçant un rebot després d'una rematada d'Oshola (0-1, min. 42) per obrir la llauna abans del descans. La notícia negativa ha estat Irene Paredes, que ha hagut de ser substituïda a la primera part per molèsties físiques.

Sentència culer

Ja a la segona meitat, el Barça encarrilaria ràpidament el matx amb les mateixes protagonistes del primer gol: Oshoala, després d'una centrada de Marta Torrejón, definia a la perfecció per fer el segon (0-2, min. 50). El domini era absolut, i Mariona sentenciaria el matx amb un xut ajustat al pal dret (0-3, min. 62).

Amb el 0-3, i tot i que les blaugrana han seguit arribant amb perill a la porteria rival, el marcador ja no es tornaria a moure. Finalment, victòria clara del Barça que continua com a líder inexpugnable i suma ja 22 jornades seguides guanyant.