Barça Femení – Eibar: Continuen intractables (7-0)

Les blaugranes han aconseguit una altra victòria a l'Estadi Johan Cruyff en un partit en què han estat superiors en tot moment

20 victòries en 20 jornades de Lliga per un Barça Femení que davant l'Eibar (7-0) ha tornat a regalar una verdadera exhibició de futbol ofensiu als 3.664 aficionats culers que han assistit a l’Estadi Johan Cruyff. Tres gols en els primers 15 minuts de les blaugranes han sentenciat un duel que ha tingut una sola protagonista. Abans del partit, Melanie Serrano ha rebut una samarreta commemorativa pels seus 500 partits com a blaugrana.

Inici aclaparador

El conjunt de Jonatan Giráldez continua transmetent grans sensacions. Uns primers minuts carregats d’arribades culers han finalitzat amb un espectacular gol de Marta Torrejón, que ha engaltat una potent volea impossible d’aturar per la portera rival (1-0, min 7). Només quatre minuts més tard, Claudia Pina ha aprofitat una majestuosa centrada des del sector esquerre per anotar el segon gol del partit amb una precisa rematada de cap (2-0, min 11). El vendaval ofensiu no s’ha aturat al Johan i Marta Torrejón ha anotat el seu segon gol (3-0, min 15).

Les jugades d’estratègia estaven resultant molt efectives per les blaugranes i en una d’aquestes accions, Mapi León ha culminat una centrada rasa des de la banda esquerra amb una potent rematada que ha anat directe al fons de la xarxa del conjunt basc (4-0, min 23). Recollint una sèrie de rebots dins de l’àrea, Leila Ouahabi ha anotat la cinquena diana del partit amb la que les blaugranes han marxat al descans (5-0, min 27).

Aitana torna amb gol

La segona meitat s'ha iniciat amb el mateix guió amb el qual ha finalitzat la primera. Amb un Barça completament dominador del joc, el primer gol del segons temps no ha tardat a arribar. Procedida d’una gran jugada coral, Melanie Serrano ha aprofitat una gran centrada rasa des de línia de fons de Graham i ha finalitzat amb gran serenitat per al costat esquerre de la porteria basca (6-0, min 52).

Però la millor notícia per les culers ha arribat al minut 64. Després d’estar un mes allunyada dels terrenys de joc a causa d’una lesió al soli de la cama dreta, Aitana Bonmatí ha tornat a vestir-se amb la samarreta blaugrana. I el retorn per la migcampista catalana no ha pogut ser millor. La ’14’ culer ha conclòs uns grans minuts amb un gran gol que tancat la golejada culer (7-0, min 87).

Fitxa del partit

Barça Femení, 7

Eibar, 0

Barça Femení: Paños, María León (Rolfo, min. 53), Melanie, Pina, Graham (Martens min. 53), Marta (Molina, min. 73), J.Hermoso, Alexia (Oshoala, min.64), Patri (Aitana, min 64.), Leila, Engen.

Eibar: Amaia Peña, Ane Pérez, Elba Verges (Queralt Gómez, min. 62), Ana (kuki, min 61), Llompart (Kundananji, min 77), Altonga, Rose Muth, Ganchegui, Noko Matlou, Ane Campos, Sheila Elorza.

Gols: 1-0, Marta Torrejón (min. 7); 2-0 , Claudia Pina (min. 11); 3-0, Marta Torrejón (min. 15); 4-0, María León (min. 23); 5-0, Leila (min. 27); 6-0, Melanie Serrano (min. 52); 7,0, Aitana Bonmatí (min. 87).

Àrbitra: Amy Peñalver Pearce. Ha amonestat amb targeta a María León.