El Camp Nou estarà ple per al Clàssic de Champions!

El Camp Nou estarà ple per al Clàssic de Champions!

Els socis i aficionats han retirat totes les entrades disponibles per al Barça-Madrid del 30 de març

El Camp Nou estarà ple en el Barça-Madrid, corresponent a la tornada dels quarts de final de la Lliga de Campions femenina que tindrà lloc el 30 de març (18.45h). Els socis i aficionats han retirat totes les entrades disponibles per aquest partit. 

Cal recordar que els tiquets es van posar a la venda dimecres passat a preus populars, amb un primer dia d’exclusivitat per als socis. La resposta de l’afició ha estat contundent, exhaurint tota la disponibilitat en poques hores, a dos mesos i mig del duel.

A partir d’ara, l’única opció per aconseguir entrada es podria produir en els dies previs al partit, en funció de les que s’alliberin entre els diferents col·lectius que en tenen de reservades per normativa UEFA.

D’aquesta manera, el Camp Nou presentarà el millor aspecte, en el primer compromís oficial de la història del Barça Femení amb públic a l’Estadi. 

El Club s’havia proposat seguir ponderant els èxits del futbol femení obrint les portes del Camp Nou amb l’objectiu de poder acollir -complint sempre amb les mesures indicades per les autoritats sanitàries- el màxim nombre d’aficionats possible per donar suport a l’equip en una cita transcendental en la defensa del tron europeu. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut