Barça-Sporting Huelva: Golejada per estrenar l'any a l'Estadi Johan Cruyff (5-0)

Les blaugrana sumen el primer triomf del 2022 a casa davant un rival combatiu

Triomf del Barça Femení davant l'Sporting Huelva en el primer partit de l'any a l'Estadi Johan Cruyff (5-0). Un duel en el qual la primera meitat les rivals han sabut frenar l'atac culer i el matx ha marxat 1-0 al descans. A la represa el conjunt dirigit per Jonatan Giráldez han ampliat el marcador fins acabar amb una golejada.

Teranyina defensiva visitant

Ben aviat el Barça ja ha tingut al primera ocasió de perill. Lieke Martens ha enviat una rematada de cap que per poc no suposa l’1-0. La portera Chelsea i el travesser han evitat el primer gol blaugrana. El conjunt dirigit per Jonatan Giráldez seguia sumant arribades de perill, com la de Rolfö que no ha agafat porteria per ben poc.

Martens desfà la igualtat

No era feina fàcil trobar ocasions de perill davant la línia defensiva de l’Sporting de Huelva formada per sis jugadores. Tot i així, Pina i Graham Hansen ho han seguit provant i han topat amb la portera rival. A partir de la mitja hora de joc les blaugrana han passat a defensa amb línia de tres i ràpidament Martens ha situat l’1-0 en aprofitar una centra de Paredes als 34 minuts de joc. Amb aquest resultat el matx ha marxat al descans.

Amplien el resultat

A la represa el Barça ha trobat porteria amb més facilitat i ha pogut ampliar el marcador. Martens ha firmat dues dianes més, firmant així el seu hat-trick particular. El primer ha estat al aprofitar un refús d’un xut seu dins l’àrea (20, min 61). El 3-0 ha estat  amb un xut des de la frontal de l’àrea i ajustat al pal (3-0, min 73).

Les blaugrana dominaven el matx i han seguit ampliant el marcador. Rolfö ha marcat el 4-0 als 75 minuts de joc aprofitant una passada entre línies. Finalment, Alexia ha arrodonit el triomf amb el definitiu 5-0 (min 79). Primer triomf del 2022 del Barça Femení a l’Estadi Johan Cruyff.

Barça, 5
Sporting Huelva, 0

Barça: Cata, Paredes (Pereira, min 67), Jana, Melanie, Pina, Graham (Crnogorcevic, min 74), Marta (Leila, min 67), Patri (Alexia, min 74), Rolfö, Martens i Engen.

Sporting Huelva: Chelsea, V. Santana (Judith, min 76), Cinta R., Mayra R. (Fatou Kanteh, min 61), Fish, Keane (Anita Marcos, min 61), Pau, Patri Ojeda, S. Castelló, Chini (Freja, min 68) i Paula (Gey, min 76).

Gols: 1-0, Martens (min 34); 2-0, Martens (min 62); 3-0, Martens (min 74); 4-0, Rolfö (min 75); 5-0, Alexia (min 79).

Àrbitra: Arregui Gamir.