Granadilla – Barça: Golejada per començar l’any (0-7)

Granadilla – Barça: Golejada per començar l’any (0-7)

Nou triomf de les culers, que inicien el 2022 amb una victòria de mèrit en un camp complicat i es mantenen intractables al capdavant de la classificació

Les blaugranes comencen l’any com van acabar l’anterior: guanyant amb claredat. L’equip de Jonatan Giráldez s’ha imposat (0-7) al UD Granadilla. D’aquesta manera, l’equip inicia el 2022 de manera immillorable i es manté líder amb fermesa amb 16 victòries en 16 partits de Lliga.

 

Inici complicat en un camp difícil

La Palmera és un dels camps més durs de la Lliga Iberdrola i el Granadilla s’ha encarregat de demostrar-ho. Les de Francis Díaz han començat el partit amb molta intensitat i han gaudit de les primeres ocasions, dificultant el treball d’un Barça que comptava amb nombroses baixes a causa dels positius per Covid-19 i les lesions. Malgrat tot, l’equip ha estat capaç d’imposar el seu joc i ha aconseguit endur-se la victòria.

El gran paper de les locals ha començat a diluir-se quan Pisco, lateral esquerra de l’equip, ha marcat en pròpia porteria (0-1, min. 24) després d’una centrada de Leila. Instants més tard, Graham ha caçat una pilota dins l’àrea després d’una jugada entre Rolfö i Martens i ha ampliat l’avantatge en el marcador (0-2, min. 29).

El retorn d’Oshoala

A la represa, Fridolina Rolfö ha resolt amb qualitat un contraatac després d’una gran recuperació a camp contrari i ha tornat a ampliar l’avantatge (0-3, min. 47). Uns minuts més tard, Martens ha rebut una centrada de Rolfö i ha finalitzat amb molta qualitat dins l’àrea petita després de sortejar una defensora i la portera local (0-4, min. 63). La jugadora neerlandesa també ha estat l’autora del cinquè gol de la tarda, rematant a plaer un contraatac del conjunt blaugrana (0-5, min. 69).

A falta de poc més de 15 minuts de partit, Patri Guijarro ha clavat un potent xut a l’escaire des de la frontal de l’àrea rival (0-6, min. 74). Ja en el tram final de partit, Oshoala ha finalitzat un contraatac amb un bon xut al primer pal (0-7, min. 88) i ha celebrat així la seva tornada als terrenys de joc després de gairebé dos mesos fora per lesió. Les blaugranes comencen l’any amb una gran victòria per 0-7.

Fitxa tècnica

Granadilla, 0

Barça, 7

Barça: Paños, Paredes, Jana (Melanie Serrano, min. 64), Graham, Marta, Patri, Aitana (C. Pina, min. 30), Leila, Rolfö(M. Pérez, min. 76), Martens (A. Oshoala, min. 76), Engen (Ornella, min. 76).

Granadilla: Cubedo, P. Hernández (S. Doblado, min. 46), Blom (Angue N’Guessan, min. 46), Martín – Prieto (W. Argüelles, min. 85), Zaremba, Falknor (G. Robledo, min. 62), Ramos, S. Hernández, Pérez, Pisco (Aithiara, min. 75), Cáceres.

Gols: 0-1, Pisco PP (min. 25); 0-2, Hansen (min. 29); 0-3, Rolfö (min. 48); 0-4, Martens (min. 63), 0-5, Martens (min. 69), 0-6, Patri (min. 74); 0-7, Oshoala (min. 89).

Àrbitra: Cebollada López. Groga a Jana Fernández i a la local Martín – Prieto.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut