Aitana renova fins al 2025

Aitana renova fins al 2025

La migcampista del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per tres temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Aitana Bonmatí ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2025. La migcampista de Sant Pere de Ribes, que acabava la seva vinculació amb el club al final de la temporada, ha segellat la seva continuïtat per a tres anys més, al costat del president Joan Laporta i del directiu Xavier Puig, al despatx de presidència del Camp Nou. En l'acte, la futbolista també va rebre el carnet de sòcia.

carnet

Amb només 23 anys, Aitana és ja una de les referents del Barça, després de viure un 2021 esplendorós. Va marcar i va ser escollida millor Jugadora en les finals de la Copa de la Reina 2019/20 (que havia quedat pendent) i en la històrica de la Lliga de Campions a Göteborg. Unes prestacions que li han valgut per ser una de les 13 nominades al premi The Best, que la FIFA entregarà el proper mes de gener. 

Aitana és pur ADN Barça. És màgia i gol. Arribada amb 13 anys a les categories inferiors culers, va fer el salt al primer equip el 2016. Des d’aleshores, no ha deixat de créixer i ho ha guanyat tot; jugant 175 partits i firmant 51 dianes. 

Les valoracions d’Aitana

“Sento molta felicitat. Un orgull poder continuar vinculada tres anys més a aquest gran club, el que porto al cor. Ja són deu anys aquí, en seran tres més. He decidit quedar-me on més feliç soc”.

“El Barça m’ha donat de tot, tant a nivell esportiu com personal. És un estil de vida”.

“Estem vivint un moment brutal i fenomenal. Al nou any demano títols, seguir repetint el que estem fent”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut