Reial Madrid – Barça: El Clàssic és blaugrana (1-3)

Les culers vencen a l'Estadi Alfredo Di Stéfano amb una gran primera part i continuen intractables aquesta temporada

El Clàssic és blaugrana! Gran victòria barcelonista a l'Estadi Alfredo Di Stéfano davant el Reial Madrid (1-3) que permet al Barça seguir intractable aquesta temporada amb un ple de victòries.

Inici demolidor

Les blaugranes han sortit a per totes des de l'inici i als vuit minuts de joc, Martens avançava a les visitants: rematada de cap per superar a Misa (0-1, min. 8) i inaugurar el marcador. Només 10 minuts després, Paredes ampliada l'avantatge (0-2, min. 18) també amb una gran rematada de cap, i tot seguit, Martens anotava el seu doblet (0-3, min. 23) per culminar un inici demolidor.

El domini era absolut, i Misa ha salvat el quart en diverses accions, amb ocasions clares de Graham i Torrejón, per acabar marxant al descans amb el 0-3.

Intent de reacció local

A l'inici de la segona meitat, el Reial Madrid ha retallat distàncies mitjançant Asllani (1-3, min. 52), però el Barça no ha deixat que el conjunt blanc s'apropés més al marcador, i ha seguit insistint en busca del quart. Paredes ha tingut el seu segon, i també Crnogorcevic, amb un gol anul·lat, ha pogut fer el quart. També Paños ha estat molt segura sota pals en les arribades madridistes.

Finalment, el marcador no s'ha tornat a moure i finalment les culers s'han emportat el Clàssic (1-3) amb una magnífica primera part de tot l'equip, que ha deixat el partit pràcticament encarrilat. Així doncs, 13a victòria consecutiva a la Lliga i el Barça que segueix com a líder intractable.

Reial Madrid, 1
Barça, 3

Reial Madrid: Misa, Rocío, Ivana, Lucía (M. Oroz, min. 72), Olga, Zornoza, Kaci (K. Robles, min. 72), Athenea (Teresa, min. 86), Asllani (Nahikari, min. 86), Moller (Cardona, min. 59), Esther.
Barça: Paños, Marta, Paredes, Pereira (Jana Fernández, min. 79), Rolfö (Leila, min. 72), Mariona, Alexia, Aitana (Crnogorcevic, min. 62), Graham (Engen, min. 62), Jenni Hermoso (Claudia Pina, min. 72), Martens.
Gols: 0-1, Martens (min. 8); 0-2, Paredes (min. 18); 0-3, Martens (min. 23); 1-3, Asllani (min. 52).
Àrbitra: Huerta de Aza. Groga a Marta Torrejón.