Arsenal - Barça Femení: Cap a quarts com a líders! (0-4)

Arsenal - Barça Femení: Cap a quarts com a líders! (0-4)

El triomf a l'Emirates Stadium assegura la primera posició de la fase de grups per a les de Jonatan Giráldez, a falta encara d'una jornada per al final d'aquesta ronda

Ja és oficial. Quan encara falta una jornada per disputar-se, el Barça Femení acabarà la fase de grups en la primera posició, després de cinc victòries en cinc jornades. L'última, contra l'Arsenal, a l'imponent Emirates Stadium, després d'un gran joc i dels gols d'Aitana, Jenni Hermoso (x2) i Rolfo.

 

Així doncs, ja classificat com a primer de grup per als quarts de final, el Barça disputarà la darrera jornada d'aquesta fase amb tranquil·litat, en la visita del HB Køge Women a l'Estadi Johan Cruyff el proper dimecres 15 de desembre. 

La mala notícia ha estat que, abans del partit, Patri Guijarro ha donat positiu en Covid-19. La jugadora restarà a Londres per seguir el protocol sanitari establert per les autoritats britàniques.

Superioritat inicial

Un duel d'altura, entre dos equip que es disputaven la primera posició, però en què el Barça ha estat dominador des de l'inici, tal i com ho va ser al Johan en la primera volta (4-1). I això s'ha traduït en gols. 

Després d'uns intents d'Alexia o de Mariona, ha estat Aitana la que ha aprofitat una errada defensiva local per fer un bon gol que ha obert la llauna (0-1, min 22). El Barça no s'ha aturat aquí perquè, pocs minuts després, Jenni Hermoso ha ampliat les diferències amb una centrada per l'esquerra de Rolfo (0-2, min 28). Dues dianes que han reflectit a la perfecció el joc blaugrana, que no ha parat de tocar i tocar i de generar perill.

Així, Rolfo ha definit la sentència just abans del descans amb un autèntic golàs, després de retallar la seva marcadora, buscar el xut amb la dreta i enviar una rematada potent lluny de l'abast de la portera de l'Arsenal (0-3, min 45). 

_F1A4754

Es manté el domini

A la represa, malgrat la reacció de l'Arsenal (Sandra Paños s'ha convertit en un autèntic mur), el Barça ha continuat mantenint el control i ha seguit buscant avançar entre les línies de la defensa gunner. 

La reaparició de Graham Hansen, després de superar la seva lesió, ha estat la millor notícia d'un segon temps en què Jenni Hermoso, finalment, ha pogut transformat el seu doblet (4-0, min 75). 

Resultat definitiu, amb el Barça tornant a ser una piconadora quant a resultats, ara ja classificat per als quarts de final com a primer de forma matemàtica.

El proper repte abans del darrer partit de Champions d'aquesta fase de grups serà a la Lliga: Reial Madrid Femení - Barça. Que segueixi la ratxa. 

LA FITXA

Arsenal, 0

FC Barcelona Femení, 4

Arsenal: Zinsberger, Foord (Miedema, min 59), Beattie (Boye Sørensen, min 80), Catley, Maritz, McCabe, Little, Maanum (Lia Wälti, min 59), Nobbs (Iwabuchi, min 60), Parris i Mead.

Barça: Paños, Marta (Jana Fernàndez, min 65), Paredes, Andrea Pereira, Crnogorcevic (Engen, min 65), Alexia, Aitana, Jenni Hermoso, Mariona (Leila, min 80), Rolfo (Melanie Serrano, min 84) i Martens (Graham Hansen, min 65).

Gols: 0-1, Aitana (min 22). 0-2, Jenni Hermoso (min 28). 0-3, Rolfo (min 45). 0-4, Jenni Hermoso (min 75). 

Àrbitra: Anastasia Pustovoitova. Ha amonestat les locals Wälti i Mead i les visitants Alexia i Marta Torrejón.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut