Repòquer daurat

Repòquer daurat

Sandra Paños, Irene Paredes, Jenni Hermoso, Alexia Putellas i Lieke Martens, les blaugrana que opten a una Pilota d’Or que s’entregarà dilluns a París

El Triplet va coronar el Barça entre els grans equips de sempre i un repòquer de jugadores culers han vist recompensada la seva extraordinària temporada amb la nominació a la Pilota d’Or 2021. Aquest dilluns al vespre, en una cerimònia a París, es coneixerà el nom de la guanyadora. Les candidates culers són Sandra Paños, Irene Paredes, Jenni Hermoso, Alexia Putellas i Lieke Martens. El Barça és el club amb més nominades, amb 5 de 20.

Èxit compartit

Just abans de l’aturada internacional, les cinc futbolistes es van citar a l’Estadi Johan Cruyff per immortalitzar un moment històric. “Poder compartir això amb quatre companyes, després de l’any que vam tenir, crec que pot ser el premi més gran”, admetia Jenni Hermoso. “Ho recordaré sempre com una cosa molt especial”, apuntava Martens, en la mateixa línia.

 

Alexia, per la seva banda, ho tenia clar: “La meva opinió és que se l’ha d’emportar algú d’aquest equip. El seu nivell futbolístic no l’he vist a ningú aquesta temporada ni l’anterior”. Paredes, que en el curs anterior capitanejava el PSG, opinava: “Totes les nominades venim de molts anys de treball. Això no ve de casualitat”. “És una cosa que somies, que et poses com a meta i per sort ha arribat”, culminava Paños.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut