Sevilla - Barça Femení: Golejada abans de l'aturada (1-10)

Exhibició ofensiva blaugrana per seguir liderant de manera intractable la Lliga Iberdrola amb 11 victòries en 11 partits

Gran golejada blaugrana abans de l'aturada. Les culers han superat amb autoritat al Sevilla (1-10) i tanquen un novembre perfecte, en el que ha estat el darrer partit abans de l'aturada per seleccions. El Barça es manté líder intractable amb 11 victòries en 11 partits.

Piconadora blaugrana

Des de l'inici, el Barça no ha donat cap tipus d'opció i als 16 minuts de joc ja guanyava per 0-3. Jennifer Hermoso ha inaugurat el marcador al primer minut (0-1, min. 1) i només quatre minuts després, Crnogorcevic duplicava l'avantatge (0-2, min. 5). Ha estat la mateixa jugadora suïssa l'encarregada de marcar el tercer (0-3, min. 16), deixant el partit pràcticament sentenciat.

La piconadora barcelonista no s'ha detingut, i de nou Hermoso ha vist porteria (0-4, min. 26), a més de Rolfö, marcant el cinquè encara a la primera part (0-5, min. 36). Abans del descans, però, les locals han retallat distàncies amb un gol de Del Estal (1-5, min. 44).

No donen opció

Ja a la segona part, amb el partit totalment sentenciat, el Barça no ha donat opció a la reacció sevillana, i de nou Rolfö, ha vist porteria (1-6, min. 57). El domini barcelonista era absolut, i els gols no han parat de caure: Claudia Pina (1-7, min. 81) i Mariona (1-8, min. 82) ampliaven l'avantatge, i dos gols més de Jennifer Hermoso (1-9, min. 85 i 1-10, min. 90+2) completaven el seu pòquer i tancaven la golejada per sumar una nova victòria del líder de la Lliga Iberdrola.

Sevilla, 1
Barça, 10

Sevilla: Sullastres, Nago C. (Almudena Rivero, min. 82), Inma (J. Martínez, min. 62), Payne (Ana Franco, min. 72), R. Otermín (Coleman, min. 62), Débora G. Nicart, Toro, E. Del Estal (Cahynová, min. 62), Gaitán L., Nazareth.
Barça: Cata, Mapi León (Paredes, min. 46), Pina, Marta, J. Hermoso, Alexia (Aitana, min. 46), Patri, Leila (Jana F., min. 70), Rolfö (Melanie, min. 59), A. Pereira, Crnogorcevic (Mariona, min. 46).
Gols: 0-1, J. Hermoso (min. 1); 0-2, Crnogorcevic (min. 5); 0-3, Crnogorcevic (mi. 16); 0-4, J. Hermoso (min. 26); 0-5, Rolfö (min. 36), 1-5, Del Estal (min. 44); 1-6, Rolfö (min. 57); 1-7, Pina (min. 81); 1-8, Mariona (min. 82); 1-9, J. Hermoso (min. 85); 1-10, J. Hermoso (min. 90+2).
Àrbitra: Gallastegui Pérez