Barça Femení - Reial Societat: Encara més líders! (8-1)

Barça Femení - Reial Societat: Encara més líders! (8-1)

Les de Jonatan Giráldez aconsegueixen derrotar el segon classificat de la Lliga i ja acumulen sis punts de marge al capdavant de la classificació

Victòria de mèrit del Barça Femení a l’Estadi Johan Cruyff. I en un duel que no es preveia fàcil, contra una Reial Societat que es troba en un gran estat de forma i que arribava només tres punts per sota de les de Jonatan Giráldez. Però, malgrat la bona pressió inicial de les basques, el joc de les culers s’ha acabat imposant, i els gols d’Oshoala (x2), Rolfö, Martens (x2), Jenni Hermoso, Clàudia Pina i Torre, en pròpia porteria, han permès sumar tres punts que consoliden el Barça encara més al capdavant de la classificació de la Lliga.

 

Ha estat, a més, un bon homenatge per a Bruna Vilamala, que a principis de setmana es va lesionar de gravetat en un amistós amb la selecció espanyola sub-23. Les onze titulars han sortit a la gespa amb una samarreta en què es podia llegir el missatge ‘Ànims, Bruna’. 

photo6050633494792615600

En la prèvia, també ha rebut el seu reconeixement Sandra Paños, que ha superat els 200 partits com a jugadora del FC Barcelona. El directiu del Club responsable de l’equip femení, Xavier Puig, ha fet entrega a Paños d’una samarreta commemorativa per aquesta xifra rodona. 

Pressió alta visitant 

El Barça, tal i com s’imaginava, ha trobat al davant un rival que ha exercit una pressió alta i que ha dificultat treure la pilota des del darrere. Així, malgrat que les culers s’han avançat mitjançant un gol de Fridolina Rolfö, que ha caçat un refús de la defensa en un llançament de córner (1-0, min 3), la Reial no ho ha posat fàcil. No ha baixat els braços i, pocs minuts després, Franssi ha aprofitat un nou refús per connectar una rematada des de lluny i fer l’empat (1-1, min 9). Un gol que ha donat aire a les visitants, que han tingut alguna ocasió de perill, però que a poc a poc han anat perdent protagonisme gràcies al bon posicionament de les culers. 

Domini blaugrana

El Barça s’ha refet i ha pogut ampliar distàncies per tornar a posar el partit de cara, després d’una gran jugada de Graham en què Martens ha assistit Oshoala, que ha rematat de cap a plaer (2-1, min 23). 

Un gol que ha acabat de donar aire a les blaugrana, que podrien haver fet el tercer mitjançant les botes de Graham, Aitana o Alexia, que s’ha estavellat contra la fusta. Ha estat Oshoala, però, la que ha culminat aquesta insistència ja que, en una erràtica sortida de la portera Adriana, Alexia ha assistit Oshoala perquè fes el seu 11è gol aquesta temporada (3-1, min 38). 

I més gols

Guió que s’ha mantingut a la represa, amb un Barça dominador a la recerca de més gols, tot i que ha baixat una mica el ritme. Malgrat tot, el quart ha arribat després d’una assistència d’Oshoala cap a Martens, que ha batut la portera basca (4-1, min 62), mentre que el cinquè ha estat obra de Jenni Hermoso, amb una assistència d’Alexia (5-1, min 65).

No s’ha acabat aquí, perquè Torre, en pròpia porteria, ha fet el sisè, després d’un intent de refús defectuós que ha acabat al fons de la porteria (6-1, min 84). Martens, amb una paret amb Marta Torrejón, ha fet el gol 50 d’aquesta temporada a la Primera Iberdrola, després de 8 jornades (7-1, min 87). I Clàudia Pina, amb una rosca espectacular, ha fet el vuitè del matí (8-1, min 92).

Un resultat que, ara sí, ha estat definitiu i que permet a les de Jonatan Giráldez col·locar-se ja a sis punts de la Reial Societat, segon classificat de la Lliga.

LA FITXA

Barça Femení, 8
Reial Societat, 1

Barça: Paños, Marta, Paredes, Mapi León, Rolfö (Jenni Hermoso, min 59), Aitana (Crnogorcevic, min 78), Patri (Engen, min 78), Alexia, Graham (Leila, min 46), Oshoala (Pina, min 72) i Martens.

Reial Societat: Adriana, Emma, Tejada, Torre, Nuria (Mirare, min 72), Gaby (Claudia Fernández, min 83), Arnaiz (Viles, min 90), Gemma, Amaiur (Izarne, min 72), Franssi i Eizaguirre.

Gols: 1-0, Rolfö (min 3). 1-1, Franssi (min 9). 2-1, Oshoala (min 23). 3-1, Oshoala (min 38). 4-1, Martens (min 62). 5-1, Jenni Hermoso (min 65). 6-1, Torre, en pròpia porteria (min 84). 7-1, Martens (min 87). 8-1, Clàudia Pina (min 92).

Àrbitra: Zulema González González. Groga a les visitants Emma i Gaby. 

Assistència: 3549 espectadors a l’Estadi Johan Cruyff, la millor entrada de la temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut