Atlètic de Madrid-Barça Femení: Cop d'autoritat (0-3)

Les culers es mostren superiors en tot el matx i obtenen un triomf de prestigi

Victòria de prestigi. El Barça Femení s'imposa 0-3 en la seva visita a l'Atlètic de Madrid i es manté invicte a la competició domèstica després de sis duels disputats. Els gols d'Oshoala, Aitana i Martens donen tres punts importants a les culers. Un partit especial per a Sandra Paños, que ha disputat el seu partit número 200 com a blaugrana.

El Barça Femení ha estat el primer en provar-ho de cara a porteria. Graham Hansen ha posat a prova la portera de l’Atlètic de Madrid Lola Gallardo, que ha enviat el llançament a porteria. El conjunt blaugrana ho ha seguit intentant, amb un xut de Mariona des de la frontal que ha sortit per sobre del travesser.

El Barça portava el pes i controla absolut del matx i ha estat Aitana en un bon contraatac culer qui ha enviat la pilota al pal als 20 minuts de joc. El conjunt dirigit per Jonatan Giráldez ha cumulat arribades de perill, però tots els xuts topaven amb l’atapeïda defensa matalassera.

Les culers han comès dues errades defensives a la mitja hora de joc, però han sabut corregir sense perill per a la porteria de Paños. Després d’un xut al pal de Ludmila, Oshoala ha avançat al Barça aprofitant un refús d’una rematada seva a una bona passada de Graham Hansen dins l’àrea (0-1, min 35). Tot i les continues arribades de perill del Barça Femení el marcador ja no s’ha mogut abans del descans.

Arriben més gols

A la represa la superioritat culer sí s'ha vist transformada en més gols. Alexia Putellas ha protagonitzat fins a tres ocasions de perill clar per a les blaugrana, però entre Gallardo i la mala fortuna no han acabat en gol. Però Aitana Bonmatí no ha perdonat als 71 minuts de joc i ha fet justícia situant el 0-2. Tres minuts després ha estat Martens qui situaria el 0-3.

Amb aquest marcador el Barça Femení ha seguit dominant el matx sense massa ocasions de perill per cap dels dos conjunts. En aquesta segona meitat han reaparegut Jenni Hermoso i Leila Ouahabi.