Barça Femení - Arsenal: Estrena triomfal a la Champions (4-1)

Les vigents campiones d'Europa han iniciat la defensa del títol amb un gran triomf al Johan Cruyff

Gran estrena blaugrana a la UWCL 2021/22. Les culers han superat amb autoritat a l'Arsenal (4-1) en el primer partit de la fase de grups i inicien així de la millor manera la defensa del títol.

Mariona obre la llauna

Abans del partit, Alexia, Paños, Paredes i Jenni Hermoso han rebut els guardons de Millors Jugadores de la passada edició de la Champions League davant de l'afició barcelonista. El Barça ha sortit a per totes des de l'inici i Mariona, Graham, Oshoala i Torrejón han gaudit de les primeres ocasions, salvades per Zinsberger.

Però ha estat Mariona qui, després d'un xut d'Oshoala, ha caçat el rebot per anotar l'1-0 i avançar el Barça al marcador (min. 31). El domini era absolut, i just abans del descans, una gran acció individual d'Oshoala l'ha aprofitat Alexia per duplicar l'avantatge (2-0, min. 42), tancant una magnífica primera part culer.

Sentència blaugrana

Ja a la segona part, les culers no han baixat el ritme, i el tercer no ha trigat en arribar: Oshoala, que havia participat en els primers dos gols, ha anotat el tercer per encarrilar el duel (3-0, min. 48). Tot i l'intent de reacció visitant mitjançant Maanum (3-1, min. 74), les culers no han donat opció i Martens ha sentenciat definitivament el partit (4-1, min. 84). Ja al temps afegit, Alexia ha pogut tancar la golejada amb el cinquè des dels 11 metres, però Zinsberger ha aturat el penal.

Finalment, gran victòria culer davant les líders de la Premier per sumar el primer triomf a la fase de grups de la Lliga de Campions.

Barça: Paños, Marta, Paredes, Mapi León, Crnogorcevic (Rolfö, min. 76) Aitana, Patri, Alexia; Graham, Oshoala (Martens, min. 71) y Mariona (Bruna, min. 83)
Arsenal: Zinsberger, Catley, Beattie, Williamson, Maritz, McCabe (Heath, min. 56), Walti (Noobs, min. 71), Maanum, Little (Iwabuchi, min. 79); Mead (Parris, min. 56) y Miedema (min. Foord, 56).
Gols: 1-0, Mariona (min. 31); 2-0, Alexia (min. 42); 3-0, Oshoala (min. 48); 3-1, Maanum (mi. 74); 4-1, Martens (min. 84).
Àrbitra: Jana Adamkova. Groga a McCabe (min. 35), Paredes (min. 46), Mead (min. 51), Foord (min. 76), Noobs (min. 94), Parris (min. 95)