FC Barcelona Femení - Alabès: Cap equip les atura (9-1)

FC Barcelona Femení - Alabès: Cap equip les atura (9-1)

Aquesta vegada l'inici ha estat advers, però les blaugranes han estat un vendaval per assolir el cinquè triomf consecutiu en la Primera Iberdrola

No importa el rival. Perquè el Barça Femení s'enlaira com un coet en tots els partits. I en aquesta jornada 5 contra l'Alabès no ha estat diferent (9-1). En el primer precedent contra el conjunt vitorià, les blaugranes, amb rotacions en les titularitats, han amarrat el cinquè triomf consecutiu en la Primera Iberdrola després d'aixecar-se d'un context desfavorable i inusual. 

 

Capgiren un inici desconegut... 

Ara bé, les barcelonistes s'han refet d'un començament desconegut. Perquè en el discurs autoritari local, ha sobtat la inesperada diana de Jordan Clark en una jugada d'estratègia. Aquest primer gol en contra del curs, ha estat un cop efímer que ha xocat amb el pes ofensiu portat per les blaugranes. 

... i el pal conté la remuntada culer 

Era qüestió de temps que el públic del Johan Cruyff cantés l'empat. Bruna, la més atenta, ha aprofitat el refús de la portera Cris després d'un xut llunyà de Rolfö. Molt activa l'atacant sueca, ja que ha estavellat dues ocasions contra la fusta. Un aliat del conjunt basc per mantenir l'equilibri. Tant és així que tres de les 10 ocasions del Barça en la primera part s'han estavellat contra el pal. I altres dues han acabat al fons de la xarxa. Martens i Crnogorcevic han firmat la remuntada blaugrana. 

Pugen el ritme 

A la segona meitat, les de Jonatan Giráldez han dinamitat el joc i el lluminós. Amb una circulació de la pilota més vertiginosa, les barcelonistes no han deixat opció a l'Alabès. Mariona, Hansen i Melanie han situat, quasi a la velocitat de la llum, el 6-1. El mode coet ha persistit en el sublim joc blaugrana. En conseqüència, només el xiulet final ha aturat una altra golejada del Barça Femení. Res més les frena. Pina, Jana Fernández i Oshoala han estat les autores dels gols que han arrodonit el cinquè triomf seguit en Lliga. 

Així doncs, les blaugranes afrontaran amb la dinàmica i el somriure del triomf l'estrena a la Champions. Aquest dimarts 5 d'octubre, el Barça Femení inicia el seu camí a Europa contra l'Arsenal. De moment, Res les atura. 

FITXA DEL PARTIT 

Barça, 9
Alabès, 1

Barça: Cata Coll, Crnogorcevic, Jana, Mapi León, Melanie, Engen (Patri, min. 46), Aitana (Pina, 54), Mariona, Martens (Hansen, min. 46), Bruna (Alexia, min. 46) i Rolfö (Oshoala, min. 64)
Alabès: Cris, Ane Miren (Garazi, min. 66), Vera, Majarín, Ohale, Auñón (Itziar, min. 66), Jordan Clark, Alba (Gema Soliveres, min. 46), Nerea Nevado (Mukarama, min. 74), Chamorro i Carrillo (Carla, min. 55)

Gols: 0-1, Jordan Clark (min. 17); 1-1, Bruna (min. 28); 2-1, Martens (min. 37); 3-1, Crnogorcevic (min. 42); 4-1, Mariona (min. 47); 5-1, Hansen (min. 50); 6-1, Melanie (min. 52); 7-1, Pina (min. 73); 8-1, Jana (min. 80); 9-1, Oshoala (min. 84)

Àrbitra: Díaz García. Ha amonestat amb targeta groga la local Mapi León (min. 67) i la visitant Auñón (min. 43) 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut