Vila-real – Barça Femení: Imparables (0-8)

Les culers guanyen amb autoritat i es mantenen intractables a la Lliga amb quatre victòries en quatre partits

Nova exhibició blaugrana a la Lliga Iberdrola. Les culers han golejat al Vila-real (0-8) en un gran partit de tot l'equip i es mantenen intractables liderant el campionat domèstic, amb quatre victòries en quatre partits.

Martens obre la llauna

El partit ha iniciat amb diverses ocasions culers, però Martens i Patri no han pogut materialitzar les primeres arribades. Però ha estat la mateixa holandesa l'encarregada d'inaugurar el marcador: potent xut a la dreta de la portera local per situar el 0-1 (min. 16). El domini blaugrana era absolut, i el segon no ha trigat en arribar mitjançat Alexia. La capitana, amb un potent xut des de la frontal, ha duplicat l'avantatge (0-2, min. 28).

Amb el control total de les barcelonistes ha acabat arribant el tercer abans del descans. Marta Torrejón, amb un xut ajustat al pal després d'una bona deixada d'Oshoala, marcava el 0-3 (min. 36), resultat amb el qual s'acabaria la primera meitat.

No baixen el ritme

Ja a la segona part, la piconadora barcelonista no s'ha aturat i els gols han seguit caient. Un inici frenètic ha permès al Barça marcar tres gols més en 10 minuts: Aitana, de cap, marcava el quart (0-4, min. 47), Alexia, després d'una gran assistència de Graham, feia el cinquè (0-5, min. 52) i Oshoala, tres minuts després anotava el 0-6 (min. 55).

El vendaval blaugrana ha seguit atacant i de nou Oshoala ha vist porteria (0-7, min. 80) amb una rematada acrobàtica després d'una centrada de Martens. L'holandesa ha estat també l'encarregada de tancar la golejada amb el vuitè (0-8, min. 82).

Finalment, victòria contundent del Barça que continua intractable a la Lliga, amb quatre victòries en quatre partits.

Vila-real CF, 0
Barça, 8

Vila-real CF: Elena de Toro, Olivia, Lara Mata, Miguélez, Soldevila, Ainoa, Medina (Laura, min. 60), Bea Prades (Cienfu, min. 63), Nerea (Vera Rico, min. 78), Sheila (Raquel Pinel, min. 66), Aixa (Belén, min. 46).
Barça: Cata Coll, Crnogorcevic (Rolfö, min. 59), Andrea Pereira, Paredes, Marta Torrejón (Jana, min. 59), Patri Guijarro (Bruna, min. 68), Aitana, Alexia (Engen, min. 68), Graham (Mariona, min. 59), Oshoala, Martens.
Gols: 0-1, Martens (min. 16); 0-2, Alexia (min. 28); 0-3, Torrejón (min. 36); 0-4, Aitana (min. 47); 0-5, Alexia (min. 52); 0-6, Oshoala (min. 55); 0-7, Oshoala (min. 80); 0-8, Martens (min. 82)
Àrbitra: Gallastegui Pérez