Barça – València (prèvia): Comença la festa

Barça – València (prèvia): Comença la festa

12.00h, Barça TV i Esport3 i streaming per Barça TV+: L’equip reprèn la Lliga i inicia un tram de calendari molt dens amb 7 partits en 21 dies

El Barça Femení torna a l’acció amb la tercera jornada de la Primera Iberdrola, aquest dissabte al migdia, contra el València, a l’Estadi Johan Cruyff. Després d’un gran inici de competició i de la primera aturada internacional (en la que l’equip va cedir fins a 16 jugadores), les de Jonatan Giráldez afrontaran 7 partits -entre Lliga i Champions League- en 21 dies. 

Tot i que tan sols ha disposat de dos dies per preparar el partit amb tota la plantilla, el vigent campió vol seguir amb la excel·lent dinàmica de joc i resultats de l’inici de curs. El cos tècnic disposarà de tota la plantilla, amb l’excepció de les lesionades Jenni Hermoso, Leila Ouahabi i Andrea Falcón. 

El València, per la seva banda, buscarà a Barcelona la seva primera victòria en el campionat, després d’acumular un empat i una derrota en les dues jornades precedents. No guanya a les blaugranes des de la temporada 2014/15. Les xe són dirigides per Andrea Esteban, qui curiosament va coincidir amb María León com a jugadora a les categories inferiors de la selecció aragonesa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut