Primer èxode internacional de la temporada

Primer èxode internacional de la temporada

Fins a 16 futbolistes del Barça s’han incorporat amb les seves seleccions majoritàriament per afrontar partits de classificació per al Mundial 2023

En la primera aturada per compromisos internacionals de la temporada, el Barça Femení ha cedit fins a 15 jugadores a les seves respectives seleccions. Aquest és el seu calendari:

Espanya (8): Paños, Andrea Pereira, María León, Patri, Alexia, Aitana, Mariona i Pina.
El combinat espanyol inicia el camí cap al Mundial 2023 amb un compromís a les Illes Feroe, el dijous 16 (19 hora local), i un altre a Hongria, el dimarts 21 (20h)

Espanya sub-20 (2): Jana i Bruna
Les dues joves jugadores culers viatjaran a Costa Rica per disputar dos amistosos contra l’equip local, el dijous 16 i el diumenge 19. El Barça també és el que més aporta a la sub20, amb Meritxell Font, Clara Rodríguez, Julia Bartel, Ari Mingueza i Ornella VIgnola, del filial, a la llista.

Noruega (2): Engen i Graham
Les escandinaves rebran Armènia el dia 16 i es desplaçaran a Kosovo, el 21, també en el camí de la Copa del Món d’Oceania 2023.

Holanda: Martens
Els dos compromisos classificatoris per a la vigent subcampiona mundial seran divendres 17 amb la República Txeca (Groningen) i el dimarts 21 a Islàndia.

Suïssa: Crnogorcevic
La polivalent jugadora culer afrontarà els partits de classificació davant Lituània (a casa, divendres) i Moldàvia (fora, el dimarts)

Suècia: Rolfö
Després de marcar el primer gol amb el Barça, l’extrem es va incorporar amb la seva selecció per enfrontar-se a Eslovàquia (fora, divendres) i a Geòrgia (a casa, dimarts)

Nigèria: Oshoala
La davantera ha estat citada per la seva Federació per jugar un torneig amistós a Lagos. Aquest dimecres les Super Falcones es veuran les cares amb Mali i, dimarts, amb Sud-Àfrica. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut