L’Arsenal, el Hoffenheim i el Køge, els rivals a la fase de grups

L’Arsenal, el Hoffenheim i el Køge, els rivals a la fase de grups

El Barça, vigent campió, viatjarà a Anglaterra, Alemanya i Dinamarca a la lligueta de la Lliga de Campions

L’Arsenal (Anglaterra), el Hoffeinheim (Alemanya) i el Køge (Dinamarca) seran els rivals del Barça a la fase de grups de la Lliga de Campions femenina. Així ho ha deparat el sorteig, que s’ha celebrat a Nyon aquest dilluns, d’una competició que estrena format i que té el conjunt blaugrana com a vigent campió.

Aquesta primera fase de la Champions League es disputarà entre el 5 d’octubre i el 16 de desembre. Els dos primers classificats de cada grup accediran als quarts de final, que es disputaran al març.

La resta de grups:

A
Chelsea (Anglaterra)
Wolfsburg (Alemanya)
Juventus (Itàlia)
Servette (Suïssa)


París Saint-Germain (França)
Breidablik (Islàndia)
Real Madrid (Espanya)
Kharkiv (Ucraïna)

D
Bayern Munic (Alemanya)
Olympique Lyon (França)
Häcken (Suècia)
Benfica (Portugal)

Les valoracions de Jonatan Giráldez:

“Per a mi, l’Arsenal és un dels equips que millor s’ha reforçat d’Europa. Té jugadores de gran nivell i l’altre dia, contra el Chelsea, ho van demostrar, amb un ritme de joc molt alt per l’alçada de temporada”.

“El Hoffenheim va eliminar el Milan, ja hem vist algun partit seu aquesta temporada. A nivell defensiu té una estructura molt forta. Va competir la Lliga a Wolfsburg i Bayern i, tot i ser debutant, serà difícil”.

“L’aspiració del Barça és guanyar tots els partits. Aquest format ens agrada, és una nova manera d’afrontar aquesta competició i l’equip en té moltes ganes”. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut