Betis - Barça Femení: Les culers no afluixen (0-5)

Les blaugranes mantenen les bones sensacions amb un nou triomf en un camp complicat per seguir sumant a la Lliga

Nova jornada i nova victòria. El Barça Femení ha superat amb autoritat al Betis (0-5) en el que ha estat el primer partit fora de casa de la temporada. Les culers, amb gols d'Alexia, Oshoala (2), Mariona i Rolfo s'emporten tres punts molt treballats de Sevilla per seguir sumant al capdavant de la classificació de la Lliga Iberdrola.

Inici travat

La primera meitat ha estat de domini i control barcelonista, però amb el Betis intentant trencar el ritme de joc en tot moment amb molt de temps perdut: lesions, faltes, targetes i interrupcions diverses, jugant amb força ímpetu i agressivitat, a més de la calor i un terreny de joc força irregular.

Tot i així, el Barça ha controlat bé el partit, tancant dins l'àrea a les bètiques amb arribades clares per Mariona, Alexia o Graham, però les locals han tingut el gol amb una rematada al pal que ha salvat posteriorment Mapi León sota pals. Però han estat les culers qui, al temps afegit, s'han avançat al marcador amb gol d'Alexia, després d'una rematada al pal d'Oshoala, premiant així la insistència culer just abans del descans (0-1, min. 45+5).

Sentència barcelonista

Ja a la segona part, el Barça ha afinat de cara a porteria i l'eficàcia visitant ha sentenciat el duel amb dos gols en quatre minuts: gol d'Oshoala després d'una assistència d'Alexia (0-2, min. 48) i gol de Mariona, assistida per Aitana (0-3, min 52) per deixar el matx encarrilat.

La part negativa ha estat que Sandra Paños ha hagut de ser canviada per molèsties, donant entrada a Gemma Font als 59 minuts de joc. Tot i així, els gols blaugrana han seguit caient, i Rolfö s'ha estrenat com a golejadora amb un espectacular golàs per l'escaire (0-4, min. 64). Només cinc minuts després, Oshoala ha culminat el seu doblet amb un nou gol (0-5, min. 69) per tancar la golejada.

Finalment, victòria barcelonista per 0-5 i les de Jonathan Giráldez que continuen intractables en aquest inici de temporada.

Betis, 0
Barça, 5

Betis: Thalmann, Medina, Ana G. (Jacobs, min. 72), Ángela Sosa (Da Eira, min. 70), Nuria, León (Laurina, min. 70), Asantewaa (Leire Peña, min. 76), Rosa M. (Mari Paz, min. 16), Dorine, Paula P., Vicky.
Barça: Paños, Marta Torrejón, Paredes (Pereira, min. 62), Crnogorcevic, (Rolfö, min. 62), Mapi León, Patri, Alexia (Jana, min. 75), Aitana, Graham (Bruna, min. 62), Mariona, Oshoala.
Gols: 0-1, Alexia (min. 45+5); 0-2, Oshoala (min. 48); 0-3, Mariona (min. 52); 0-4, Rolfö (min. 64); 0-5, Oshoala (min. 69).
Àrbitre: Rivera Olmedo. Groga a Thalmann, Asantewaa i Mari Paz del Betis i a Paredes del Barça.