Alexia renova fins al 2024

Alexia renova fins al 2024

La capitana i icona del Barça Femení ha segellat la seva continuïtat per dues temporades més davant la presència del president Joan Laporta

Alexia Putellas ha renovat el seu contracte amb el FC Barcelona fins al 30 de juny de 2024. La capitana, que acabava la seva vinculació amb el club a final de temporada, ha segellat la seva continuïtat dos anys més aquest dimecres a la tarda al costat del president Joan Laporta, al despatx de presidència del Camp Nou.

Als seus 27 anys, Alexia és ja una icona del futbol blaugrana. Hi va tornar al 2012 després d’haver-hi estat en una breu etapa a les categories inferiors. Des de llavors, no ha deixat de créixer assolint fites somiades tant a nivell individual com col·lectiu. Seu va ser el primer gol del Femení a l’Estadi Johan Cruyff i el primer de l’era moderna al Camp Nou. Amb 352, és la quarta futbolista amb més partits oficials amb el Barça i la segona màxima realitzadora històrica (145).

Referent per a les noves generacions de futbolistes, el seu lideratge i la regularitat li han valgut recentment per ser considerada com la Millor Futbolista de l’Any a Europa per la UEFA. Va ser el colofó personal a la temporada en què el Barça va aconseguir un Triplet de llegenda. 

Les declaracions d’Alexia Putellas

“Sento molta felicitat. És un dia emocionant per a mi. Em trobo molt bé físicament i mentalment, amb moltes ganes de seguir aportant a l’equip, de seguir donant-li el club el millor de mi i intentant ajudar a fer encara més gran el millor club del món”.

“Nova temporada, nous reptes. Amb molta energia de continuar amb les companyes el camí que hem marcat”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut