Barça – Granadilla (prèvia): Il·lusions renovades

Barça – Granadilla (prèvia): Il·lusions renovades

12h, Barça TV, TV3 i streaming per BarçaTV+: El conjunt blaugrana inicia a casa la revàlida del títol

Arriba el més desitjat. Superada una temporada d’intensa preparació a Sant Joan Despí, Alacant o als Estats Units, el Barça engega la competició oficial aquest dissabte al migdia a l’Estadi Johan Cruyff. El Granadilla Tenerife Egatesa serà el primer rival del conjunt blaugrana, vigent campió en una temporada anterior gairebé perfecta, culminada amb l’històric Triplet. Amb noves il·lusions i reptes, l’equip somia amb el més difícil: tornar-ho a fer.

L’entrenador Jonatan Giráldez s’estrenarà oficialment a la banqueta i l’afició culer (que ja ha retirat unes 2000 localitats) podria presenciar també el debut d’Irene Paredes i Fridolina Rolfö. No hi serà l’altra incorporació, ja que Ingrid Engen, juntament amb Jenni Hermoso, Leila Ouhabi i Andrea Falcón, són les baixes per lesió. La nota positiva són Lieke Martens i Jana Fernández, amb l’alta.

Al davant de les tricampiones, un rival que manté la base que li ha permès ser a la part alta de la classificació a les últimes temporades. Això deien del debut Jonatan Giráldez i Patri Giráldez, a la roda de premsa prèvia.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut