Rosenborg - FC Barcelona Femení: Gran victòria en l'últim test de pretemporada (0-3)

El Barça Femení ha guanyat al Rosenborg per 0 a 3 en l'últim amistós abans de l'inici de la competició oficial

El FC Barcelona Femení ha aconseguit una nova victòria en l'última prova d'una llarga pretemporada. A Trondheim, Noruega, el combinat de Jonatan Giráldez s'ha imposat al Rosenborg BK Kvinner per 0 gols a 3, sent Aitana, Graham Hansen i Claudia Pina les golejadores de la tarda.

Domini blaugrana

Ja en la primera meitat el Barça ha demostrat la intenió de regnar en el partit i s'ha imposat sobre la gespa, dominant i buscant avançar-se en el marcador. Després d'una clara ocasió que Bruna no ha pogut convertir, ha estat en el minut 22 quan Mariona ha trobat el gol, però aquest ha estat anul·lat per posició antireglamentària de la blaugrana.

Minuts després, al 39', Aitana sí que ha aconseguit desfer la igualada després de rematar a la mitja volta una pilota des de la frontal de l'àrea. Així s'ha arribat al descans del partit, amb avantatge per la mínima de es blaugranes sobre les noruegues. Abans, però, una exquisita passada d'Alexia ha deixat a Bruna en una situació molt favorable, però el segon gol no ha arribat.

Debut i golàs per sentenciar

Ha avançat el partit sense que el marcador variés. A punt ha estat Alexia de convertir el segon de la tarda després d'una gran combinació coral que ha acabat amb una rematada que ha sortit roçant el pal. Era el minut 82' quan ha arribat un dels moments més esperats de la pretemporada: Rolfö ha lluit la samarreta blaugrana per primera vegada després de saltar a l'estadi substituint a Aitana.

Dos minuts després, en el 84', ha arribat la sentència del Barça Femení i ho ha fet a través d'una obra d'art. A la sortida d'un córner, Caroline Graham Hansen ha convertit un golàs espectacular al retallar des de la frontal i treure una canonada que ha tocat al travesser abans d'anar a la xarxa. Amb el partit decidit, el Barça encara ha tingut temps de fer un últim gol. Ha estat Claudia Pina qui, amb una volea, ha aprofitat l'assistència de Rolfö i s'ha convertit en la tercera anotadora del dia.

Fi de la pretemporada

Amb aquest resultat el Barça Femení posa punt i final a una pretemporada intensa en la que s'han disputat sis partits, amb un balanç de cinc victòries i una única derrota, la patida davant l'Olympique de Lió als Estats Units.

Ara l'equip ja es concentrarà pel debut oficial a la màxima competició estatal, la Lliga Iberdrola, que serà el dissabte dia 4 de setembre, a les 12 h, davant el Granadilla a l’Estadi Johan Cruyff.

Fitxa del partit

Rosenborg BK Kvinner, 0
FC Barcelona Femení, 3

Rosenborg BK Kvinner: Nostmo (p), Ness, Bragstad, Varhus, Leine, Sorum, Joramo, Blakstad, Skinnes Hansen, Utland i Olsvik

FC Barcelona Femení: Paños, Paredes (Pereira, min 46), Mapi León (Andrea Pereira, min 83), Ana Crnogorcevic (Melanie, min 70), Marta Torrrejón, Patri (Maria Pérez, min 87), Alexia, Aitana (Rolfö, min 83), Bruna (Oshoala, min 70), Graham Hansen i Mariona (Claudia Pina, min 83).

Gols: 0-1, Aitana (min 39); 0-2, Caroline Graham Hansen (min 84); 0-3, Claudia Pina (min 92).

Àrbitre: Henrikke Nervik