FC Barcelona Femení - Juventus FC: Gran golejada en un Gamper històric (6-0)

El FC Barcelona Femení ha saldat amb golejada (6-0) el primer Gamper de la seva història, disputat davant la Juventus

Per primera vegada a la història, el FC Barcelona Femení ha participat en el Trofeu Joan Gamper, tradicional festa blaugrana que cada any té lloc abans de l'inici de temporada. En el dia del seu debut, el conjunt que dirigeix Jonatan Giráldez ha golejat la Juventus per 6 a 0 en una carta de presentació immillorable a l'Estadi Johan Cruyff.

Inici fulgurant

Des del xiulet inicial el FC Barcelona ha sortit decidit a trobar la porteria rival, i no ha tardat ni dos minuts a aconsegur el seu objectiu: Alèxia ha trobat l'espai i ha habilitat Aitana perquè, amb una gran definició, fes pujar el primer gol al marcador. Amb la inèrcia del començament, el segon gol ha arribat només un minut després, sent aquest cop Jenni Hermoso l'autora del gol després d'aprofitar l'assistència de Graham Hansen.

En els minuts posteriors, el Barça no ha deixat de prémer l'accelerador i ha continuat buscant la porteria de la Juventus. A la sortida d'un còrner, Irene Paredes ha pogut estrenar-se i firmar el seu primer gol amb la samarreta blaugrana (min. 12). Però la fam d'aquest equip no té fi i, quatre minuts després, Alèxia ha firmat una nova assistència perquè Jenni Hermoso aconseguís el seu doblet particular.

Amb el partit ja sentenciat, l'equip de Jonatan Giráldez encara ha anotat un altre gol al cap de pocs minuts, obra de Graham Hansen després d'una bona jugada per banda dreta (min. 27). Abans del descans, tots dos equips han tingut ocasions per modificar un marcador que ja no s'ha mogut.

Golàs de Bruna després del descans

Seguint amb la tònica mostrada a la primera meitat, el FC Barcelona ha sortit amb força i ha vist porteria ben d'hora. Després d'una errada de la portera rival, Bruna Vilamala ha aconseguit tenir la pilota i, lluny de l'àrea, ha executat un xut quirúrgic que s'ha colat a la porteria i ha significat el sisè gol del matx.

El partit, tot i el gran domini del Barça i les bones ocasions de què han disposat les jugadores de Giráldez, ja no ha tingut més gols i el 6-0 ha estat el resultat definitiu. Amb aquesta golejada s'ha saldat el primer Trofeu Joan Gamper que disputa el FCB Femení en la seva història, del qual Jenni Hermoso ha estat escollida com a MVP.

Després de dos partits de pretemporada, els números del FC Barcelona no ofereixen dubtes: 23 gols a favor i cap en contra.

Fitxa del partit

FC Barcelona Femení, 6
Juventus FC Women, 0

FC Barcelona Femení: Paños (Gemma Font, min 45), Paredes (Ornella, min 88), María León, Patri (Maria Pérez, min. 88), Melanie (Ana Crnogorcevic, min.55), Marta (Jana, min 55), Aitana (Bruna, min 45), Alèxia, Graham Hansen (Claudia Pina, min 55), J. Hermoso (Maria Molina, min 88) i Mariona

Juventus FC Women: Peiraud-Magnin, Gama, Cernoia, Rosucci, Girell, Bonansea, Skovsen Lundorf, Boattin, Zamanian Bakhtiari, Caruso, Salvai

Gols: 1-0, Aitana (min 2); 2-0, J. Hermoso (min 3); 3-0, Paredes (min 12); 4-0, J. Hermoso (min 16); 5-0, Caroline Graham Hansen (min 27); 6-0, Bruna Vilamala (min. 48)

Àrbitre: Ylenia Sánchez Miguel