La Masia obre les portes a les seves primeres residents

La Masia obre les portes a les seves primeres residents

Nou jugadores de les categories inferiors Barça compaginaran el futbol amb els estudis vivint al Centre de Formació Oriol Tort

Aquest diumenge a la tarda, per primera vegada en els seus més de 40 anys d’història, La Masia ha obert les portes a les seves primeres residents. Es tracta de nou jugadores, totes elles en dinàmica de Barça B, que compaginaran el futbol amb els estudis vivint al Centre de Formació Oriol Tort. Són Lucia Corrales, Berta Doltra, Judit Pujols, Ona Baradad, Laura Coronado, Meritxell Font, Martina Fernandez, Claudia Riumalló i Alba Caño.

Després que el 2015 Patri Guijarro es convertís en la primera futbolista en estudiar Batxillerat a La Masia i que a la temporada passada ja en fossin 16 les que ho fessin, aquest es tracta d’un altre fet històric, una nova mostra del compromís del FC Barcelona per l’equip femení de futbol i la igualtat de gènere.  

La valoració de Jordi Ventura
Coordinador futbol formatiu femení del FC Barcelona

“Estem davant d’un fet històric, una nova mostra ferma per part del Club de la seva aposta ferm pel futbol femení. Des del 2015, amb la professionalització del primer equip, hem anat fent passes i aquesta suposa un nou impuls importantíssim per a la secció i La Masia”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut