Paredes: “El grup és súper ambiciós”

Paredes: “El grup és súper ambiciós”

La central basca està immersa en el procés d’adaptació a la que, segons ella, és “el millor equip d’Europa”

De les tres fitxatges del Barça Femení 2021/22, Irene Paredes és l’única que està portant a terme l’estada a Alacant durant aquests dies. L’exdefensa del PSG es mostra satisfeta per la feina que s’està fent, mentre reconeix estar en procés d’adaptació a un nou grup. En una entrevista als mitjans del Club des de La Finca Resort, el considera “el millor equip d’Europa” i espera, fins i tot, poder superar la versió que va oferir a la temporada del Triplet.

“Del que m’enfrontava al d’ara són dos equips totalment diferents. Quan jugava a l’Athletic ja era un rival molt complicat, sempre ha estat un referent a Espanya, però ha evolucionat molt: ara és un equip molt més madur i complet. El joc és fins i tot millor que abans i físicament també han fet un pas endavant”.

“Estant al PSG el vaig patir bastant. És un equip que ens va sotmetre bastant, intentant guardar la pilota però físicament també ens van aguantar el ritme de joc”.

“A la majoria de jugadores ja les coneixia de la selecció, però les vull tenir al meu equip. Són molt difícils de marcar i de superar. Estic encantada d’estar amb elles”.

“Estic molt contenta i patint una mica en els entrenaments, lògic en pretemporada. Tant les noies com l’staff m’han acollit molt bé. Estic en un procés d’adaptació que em portarà un temps, però estic disposada a donar el màxim”.

“Jonatan ha estat molt proper des del primer moment. Ens ha transmès tranquil·litat, que tinguem temps d’adaptació i que estan aquí per ajudar-nos”.

“En la meva manera d’entendre el futbol s’ha d’entrenar molt. És el que et dona el rendiment, generar automatismes, corregir errors i que tot tingui un per què”.

“A la final de la Champions es va veure la superioritat i el nivell que està. Penso que tenim el millor equip d’Europa. Van arribar al cim, però ara ens hi hem de mantenir. És veritat que es van guanyar tres títols, va quedar la Supercopa pendent i anem a això”.

“El que es va fer va ser història, però sempre es pot millorar. El grup és súper ambiciós i estem disposades a superar la versió de la temporada passada”. 

“Em deixaré la pell per a l’equip i espero complir les expectatives”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut