Martens, Rolfö i Gio, classificades per als quarts de final

Martens, Rolfö i Gio, classificades per als quarts de final

Les tres blaugranes han aconseguit el bitllet per a la següent fase amb Holanda, Suècia i Brasil respectivament

Lieke Martens, Fridolina Rolfö i Giovanna Queiroz disputaran els quarts de final dels Jocs Olímpics de Tòquio. Les úniques tres jugadores del Barça Femení que disputen els Jocs Olímpics es mantenen vives a la competició. I ho faran després que les seves respectives seleccions –Holanda, Suècia i Brasil- hagin superats la fase de grup satisfactòriament.

L’1x1 de les culers

Lieke Martens

La jugadora holandesa ha disputat tots els minuts fins al moment. Els 90 minuts contra Zàmbia (3-10), Brasil (3-3) i Xina (8-2). A més, la blaugrana està firmant un gran paper i ha vist porteria en quatre ocasions, un doblet en el primer partit i un dos gols contra la Xina. 

Fridolina Rolfö

Una les incorporacions del Barça Femení d'aquest estiu també estarà als quarts de final. I és que Fridolina Rolfö, titular en la golejada sueca davant els Estats Units (3-0), va marcar un doblet contra Austràlia (4-2) i no ha participat en el darrer partit de la fase de grups contra i que ha acabat amb un nou triomf de Suècia, contra Nova Zelanda (0-2). En total 149 minuts deixant mostres de les seves virtuts futbolístiques. 

E7Ds03SXMAEDUIu

Gio

La brasilera no va participar en l’estrena de la seva selecció amb victòria contra la Xina (0-5), ni en l’empat contra l’Holanda de Martens (3-3). Sí que ho ha fet en el darrer partit, entrant al camp al minut 28 i participant en la victòria davant Zàmbia.

El calendari dels quarts de final

Els quarts de final han quedat de la següent manera i sense enfrontaments entre blaugranes. Per tant, seria en les semifinals on podria tenir lloc algun partit entre jugadores del Barça Femení.

CANADÀ-BRASIL 
Divendres, 30 de juliol a les 10 hores (Miyagi Stadium)

GRAN BRETANYA-AUSTRÀLIA
Divendres, 30 de juliol a les 11 hores (Ibaraki Kashima Stadium)

SUÈCIA-JAPÓ
Divendres, 30 de juliol a les 12 hores (Saitama Stadium)

HOLANDA-ESTATS UNITS
Divendres, 30 de juliol a les 13 hores (International Stadium Yokohama)

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut