Barça – Sporting Huelva: Nova golejada blaugrana (5-0)

Les culers guanyen amb autoritat al Johan Cruyff en el penúltim partit de la temporada

Nova victòria blaugrana. El Barça ha guanyat amb autoritat a l'Sporting Huelva (5-0) al Johan Cruyff en el que ha estat el penúltim partit de la temporada i continua amb una ratxa intractable.

Domini inicial

Les culers s'han avançat als 21 minuts de joc mitjançant un gol de Martens (1-0), després d'una bona centrada de Graham des de la dreta. Només vuit minuts després, les culers duplicarien l'avantatge gràcies a Jennifer Hermoso, que ha culminat una gran acció de Graham i una assistència d'Alexia (2-0, min. 29), resultat amb el qual s'arribaria al descans.

Sentència culer

Ja a la segona part, amb domini blaugrana absolut, ha arribat la sentència: passada de la mort de Jennifer Hermoso i Aitana que no falla per marcar el tercer (3-0, min. 64).

La piconadora barcelonista no s'ha aturat i Oshoala, rematant una bona centrada de Torrejón, ha fet el quart (4-0, min. 87). I finalment, ja al temps afegit, Marta Torrejón, de cap rematant una assistència de Martens, ha fet el cinquè definitiu (5-0, min. 93). Així doncs, nova victòria blaugrana que tancarà el curs el proper diumenge contra l'Eibar al Johan Cruyff.

Barça, 5
Sporting Huelva, 0

Barça: Gemma, Codina, Melanie (Crnogorcevic, min. 69), Hermoso, Marta Torrejón, Alexia (Bruna, min. 63), Patri, Aitana (Oshoala, min. 69), Graham (Mariona, min. 56), Pereira (Jana, min. 56), Martens.
Sporting Huelva: Anna, Vanesa, Cinta, Claire, Fatou, Mayra (Baena, min. 93), Fisher, Jeni (Gey, min. 46), Patri (Paula Garcia, min. 52), Sandra, Paula.
Gols: 1-0, Martens (min. 21); 2-0, Jennifer Hermoso (min. 29); 3-0, Aitana (mi. 64); 4-0, Oshoala 8min. 87); 5-0, Torrejón (min. 93).
Àrbitra:  Xiomara Díaz, groga a Vanesa Santana.