Granadilla - Barça: Campiones de Lliga! (0-1)

Granadilla - Barça: Campiones de Lliga! (0-1)

Les culers sumen la 26a victòria consecutiva a la Lliga i es proclamen campiones per segona temporada seguida

Campiones de Lliga! Victòria molt treballada del Barça a Tenerife davant el Granadilla (0-1) per aconseguir el 6è títol de Lliga de la història culer, el segon de manera consecutiva. Un gol de Bruna Vilamala a la primera part ha donat els tres punts a les culers, que sumen la 26a victòria en 26 jornades de Lliga Iberdrola i continuen intractables. El triomf, sumat a l'empat del Llevant, permet al Barça se campió matemàticament. A més, també ha estat un partit especial per a Marta Torrejón, que ha arribat als 300 duels com a culer.

Bruna obre la llauna

Tot i el gran inici local, amb diverses arribades a la porteria de Sandra Paños, les culers, a poc a poc, han començat a dominar el partit i crear les primeres ocasions de gol. El Barça avisava amb una gran canonada d'Aitana al travesser, i finalment ha estat Bruna Vilamala l'encarregada d'inaugurar el marcador: bona centrada des de la dreta de Mariona Caldentey i gol de primeres de la davantera culer (0-1, min. 37) per avançar a les de Lluís Cortés, resultat amb el qual s'arribaria al descans. 

Ja a la segona part, les culers han seguit creant ocasions a la porteria de Reis, amb Bruna i Martens molt actives en atac però sense encert de cara a gol. Lluís Cortés ha mogut l'equip des de la banqueta, donant entrada a diverses jugadores, però el marcador ha seguit sense moure's. 

A més, tant la defensa culer com Sandra Paños han estat molt segures al darrere per evitar el gol en les arribades locals i mantenir la porteria a zero. Finalment, victòria per la mínima a La Palmera (0-1), on el triomf es resistia a les darreres temporades, i el Barça que guanya la Lliga a falta encara de vuit jornades. Ara, toca centrar-se en la gran final de la Champions del proper diumenge. 

Fitxa tècnica

Granadilla, 0
Barça, 1

Granadilla: Reis, Paola ( María Tejera, min. 46), Ange Koko (Kayla Adamek, min. 67), Martín Prieto, Raquel Peña, Natalia, María José (Allegra, min. 83), Estella (Zaremba, min. 67), Silvia Doblado (Simpson, min. 87), Patri, Sara López.
Barça: Paños, Torrejón (Crnogorcevic, min. 78), Jana Fernández, Patri Guijarro (Laia Codina, min. 59), Leila (Melanie, min. 72), Aitana (Jennifer Hermoso, min. 59), Hamraoui, Alexia (Vicky, min. 72), Mariona, Bruna Vilamala, Martens. 
Gols: 0-1, Bruna (min. 37)
Àrbitra: Zulema González González. Groga a Silvia Doblado i Natalia Ramos. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut