Barça - Depor: Exhibició blaugrana (9-0)

Les culers, amb una gran primera part, no han donat opció i han golejat per seguir liderant amb autoritat la classificació de la Lliga Iberdrola

Nova jornada de la Lliga Iberdrola i nou triomf del Barça. Les culers han golejat al Deportivo de la Corunya (9-0) en una autèntica exhibició de futbol a l'Estadi Johan Cruyff i sumen tres punts més per seguir liderant amb solvència la classificació. A més, Vicky Losada s'ha convertit en la segona jugadora amb més partits de la història del Barça Femení amb 361 partits disputats.

Vendaval blaugrana

Les culers no han donat opció des de l'inici i, amb una primera part espectacular, han marxat al descans amb un contundent 7-0 al marcador. Mapi León ha inaugurat el marcador (1-0, min. 9), i a partir d'aquí, els gols han continuat caient amb Villegas en pròpia porteria (2-0, min. 18) i un doblet gairebé consecutiu d'Alexia (3-0, min. 30 i 4-0 min. 33) amb un golàs per l'escaire i el segon després d'una bona recuperació.

Però abans del descans, arribarien tres gols més: Jennifer Hermoso (5-0, min. 38) amb una bona rematada de cap, Iris (6-0, min. 41) en pròpia després d'una centrada de Martens i Marta Torrejón (7-0, min. 45) a la sortida d'un córner per deixar el duel sentenciat abans del descans.

Segona part de tràmit

Ja al segon temps, amb el matx totalment decidit, les culers han ampliat l'avantatge amb un nou gol d'Alexia (8-0, min. 56) per certificar el seu hat-trick amb una bona rematada de cap. Lluís Cortés ha mogut l'equip des de la banqueta i ha donat entrada a Laia Codina, que reapareixia després de cinc mesos de lesió.

Finalment, Jennifer Hermoso ha tancat la golejada amb el 9-0 definitiu (min. 91), amb un gol des del punt de penal després d'un penal comès sobre ella mateixa. Així doncs, nova victòria, davant de 864 espectadors, per seguir intractables a la Lliga Iberdrola.

Barça, 9
Deportivo, 0

Barça: Paños, Torrejón (Crnogorcevic, min. 60), Pereira (Leila, min. 60), Mapi León (Laia Codina, min. 60), Melanie, Hamraoui, Losada, Alexia (Aitana, min. 70), Graham (Mariona, min. 60), Jenni Hermoso, Martens.
Deportivo: Sullastres, Cris, Iris, Villegas, Patri, Bedoya, Carlota, Michelle (Tati, min. 67), Lady, Eva Dios (Sara Álvarez, min. 83), Peke (Helena Torres, min. 65).
Gols: 1-0, Mapi León (min. 9); 2-0, Villegas (min. 18, p.p.); 3-0, Alexia (min. 30); 4-0, Alexia (min. 33); 5-0, J. Hermoso (min. 38); 6-0, Iris (min. 41, p.p.); 7-0, Marta Torrejón (min. 45); 8-0, Alexia (min. 56), 9-0, J. Hermoso (min. 91).
Àrbitre: Cebollada López