Manchester City-FC Barcelona Femení: Classificades per a les semifinals! (2-1, 2-4)

Les de Lluís Cortés cauen en terres angleses, però es classifiquen per a la següent fase amb el 0-3 de l’anada

Amb el bitllet per a les semifinals. El conjunt dirigit per Lluís Cortés ha obtingut la classificació per a la següent fase de la Champions League femenina tot i caure 2-1 contra el Manchester City. Amb el 3-0 de l’anada, les blaugrana s’han acabat imposant per un resultat global de 2-4.

S’avança el Manchester City

El matx ha començat amb una primera arribada del Manchester City. Una ocasió en què Marta Torrejón ha enviat a córner una centrada perillosa de les locals. Andrea Pereira ha protagonitzat la primera arribada de perill blaugrana, amb un xut des de la frontal. El conjunt local també ho ha seguit intentant, però la defensa culer s’ha mostrat atenta.

Al quart hora de joc Paños ha hagut d’intervenir a un xut perillós de Beckie en un Manchester City que pressionava molt amunt per dificultar el control de pilota del Barça Femení. En una jugada embolicada de córner Beckie ho ha aprofitat per avançar el conjunt local (1-0, min 20).

Ocasions culers

Les blaugrana han sabut reaccionar i han gaudit d’una doble ocasió, de Caroline Graham Hansen i Oshoala respectivament que no han acabat amb gol per ben poc. A cinc minuts pel descans Oshoala ha tornat a gaudir d’una gran ocasió, però el seu xut no ha entrat per molt poc.

Oshoala iguala el partit

A la represa Roebuck ha salvat una ocasió d’Oshoala en l’u contra u després d’una gran ocasió d’Oshoala. La mateixa jugadora culer ha situat l’1-1 en aprofitar una pilota dins l’àrea. El Manchester City, però, ha reaccionat ràpidament des del punt de penal amb una diana de Mewis als 68 minuts. A partir d’aquí el matx s’ha obert i els dos conjunts han gaudit d’ocasions, com una d’Oshoala que no ha acabat al fons de la xarxa perquè la portera blaugrana ho ha evitat. Tot i els sis minuts de temps afegit el marcador ja no s’ha mogut i el Barça Femení segueix fent història.